Pp kicsi 45
2018-05-25
15871449 1916963791922864 6419718816399466277 n

Külföldi sztárfellépő és az ország legnépszerűbb zenei előadói a Szegedi Egyetemi Napokon!

Javában zajlanak a Szegedi Egyetemi Napok előkészületei, mely a Szegedi Tudományegyetem Egyetemi Hallgatói Önkormányzatának szervezésében 2017. április 27-28-29-én kerül megrendezésre a Hattyas sori Sporközpont területén. 

A rendezvény hagyományosan a tavasz első olyan rendezvénye az egyetemen, ahol egyetemisták és nem egyetemisták közösen szórakoznak az ország legnépszerűbb zenekarainak és lemezlovasainak koncertjein.

Patai Ádám, az EHÖK sajtófőnöke, a rendezvény sajtószóvivője elmondta, idén talán az Egyetemi Napok legszínesebb fellépőlistáját sikerült összehozniuk, annak ellenére kapkodják a bérleteket, hogy a fellépőgárda teljes listáját még nem hozták nyilvánosságra. „Igyekszünk mindig arra törekedni, hogy mindenki találjon magának olyan fellépőt, akinek a koncertjén önfeledten szórakozhat és pár estére kiszakadhat a hétköznapokból. Évről-évre külföldi előadókkal próbáljuk színesíteni a fesztiváljainkat, idén a Suniversity Days is otthont ad egynek, aki nem más, mint a brit lemezlovas, JONAS BLUE.” - mondta. A hazai zenekarok közül eddig a Quimby, a Halott Pénz, a Punnany Massif, a Margaret Island, a Cloud9+ és a Fish koncertjeit jelentették be, a DJ-k közül egyelőre Andro, Edo Denova, Metzker Viki és Lennard pörgeti majd biztosan a lemezeket.

Jegyek és bérletek az SZTE Ajándékboltban, a JATE Klubban, valamint a meex.hu weboldalon kaphatók, további információk az esemény Facebook és Instagram oldalán találhatóak.

A szerzőről