Pp kicsi 45
2018-11-21
G

Synth-pop és giccs-rengeteg a JATE Klubban

Március 28-án ismét fergeteges Giccs Party várja a bulizni vágyókat, méghozzá különleges fellépővel.

„Elérkezett az idő, hogy felvegyétek a legcsillogóbb, legszínesebb, legegyedibb, legstílusosabb, legszőrösebb, legflitteresebb, de mindenképpen a leggiccsesebb ruhátokat, hiszen március 28-án újra eljön a GICCS PARTY ideje!”

Ma este a BTK HÖK, a ZMK HÖK és a JGYPK HÖK rendezi meg újra az év egyik legcsiricsárébb mulatságát. Jelmezverseny is lesz, amelyen a leggiccsesebb nő és férfi öltözékét díjazzák. Táncversenyre is be lehet nevezni, de abból csak egyetlen nyertes kerül ki.
A garantált jó hangulat mellett koncerttel is kedveskednek a szervezők. Az est sztárvendége a 90-es évek egyik meghatározó együttese: nem más, mint a Kozmix.
Legutóbb tavaly decemberben volt szerencsém látni őket (előtte és egyben először a 2000-es évek elején talán egy makói sörfesztiválon). Meg kell, hogy mondjam: pozitív csalódás volt a produkciójuk. Budapesten a Tetoválók Éjszakája V.-ön léptek fel, és szépen meg is töltötték a Dürer Kert Nagytermét. Semmi sem ment playbackről, ráadásul egy dobos is kiegészítette a duót. Annyira szimpatizáltam a helyzettel, hogy meg is örökítettem a koncert elejét. Remélhetőleg most is ilyesmi műsorral készülnek:

Menetrend:
21:00 – alapozás a Kisteremben
22:00 – Giccs Party kezdete
23:00 – Kozmix-koncert
00:00 – jelmez- és táncverseny

Jegyárak:
SZTE-s hallgatóknak: 600 Ft
Külsősöknek: 1.000 Ft
BTK-soknak, ZMK-soknak és JGYPK-soknak ingyenes a belépés.

A zenét DJ Dzsi, a BTK hivatalos lemezlovasa szolgáltatja majd.

További információkat, valamint ötleteket kreatív jelmezekre a buli Facebook-eseményében találhattok. 

Aki egy pazar hétköznapi bulira vágyik, annak ma este a JATE Klubban a helye! A megjelenés ajánlott jelmezben vagy anélkül, a szervezők mindenkit szeretettel várnak.

Kép: facebook.com/events/1693766027590185

A szerzőről