Pp kicsi 45
2018-06-19
%c3%baj sorozatok

Mindennapi sorozatunkat…

Bár már alaposan benne járunk 2017-ben, ez ne akadályozzon meg abban, hogy bekapcsolódj egy január vagy február óta futó sorozatba! Ha pedig mégis ragaszkodsz a „csak az elejétől” elvhez, akkor szemezgess tavaszi kínálatunkból.

Lemony Snicket’s – a balszerencse áradása

Január 13-a óta fut a sorozat, amelynek gyermekhősei egy váratlan tűzvészben elvesztették szüleiket és egy távoli rokonhoz kerültek. A rokon, Oláf gróf (Neil Patrick Harris) azonban sötét titkokat őriz… A színeszek tehetségesek és a látványvilág is pazar. Kell ennél több egy jó kis sorozathoz?

Tabu

Ha szereted a kosztümös sorozatokat, akkor ezt ki ne hagyd! A nyolcrészes minisorozat már véget ért, de érdemes visszakeresni és megnézni az epizódokat. A sztori egy, a Kelet-indiai Társasággal szembeszálló kalandorról szól, aki tízévnyi afrikai tartózkodás után bosszúvágyban égve tér vissza Londonba. A főszerepben Tom Hardy-t láthatjuk.

Az ifjú pápa

A tabudöngető széria Jude Law és Diane Keaton főszereplésével már tél óta műsoron van, és állítólag már javában írják a következő évadot. Paolo Sorrentino alkotása a kritikák szerint izgalmas és lebilincselő.

Csajok (Girls)

Ahogy a címéből is sejthető, ez egy vérbeli csajos kaland – jó érzékkel adagolt drámával és komédiával. A rajongók februártól élvezhetik ismét régi kedvenceik mindennapjait, azonban sajnos valószínűleg utoljára. Lévén ugyanis ez az utolsó évad, hamarosan búcsúznunk kell Hannah-tól, Marnie-tól, Jessától és Shoshannától.

Az utolsó zsaru

Mick Brisgau rendőrt fiatalon fejbe lőtték, aminek következtében 20 évet töltött kómában. Magához térve persze rá kell döbbennie, hogy a világ igencsak megváltozott… Az első évadok részei lazán kapcsolódtak egymáshoz, az újabbak azonban már szerves folytatásai egymásnak, hiszen ezekben Mick a múlt titkai után nyomoz. Akad itt akció, kaland – de jó adag humor és emberség is, szerethető karakterekkel. Most fut az ötödik évad, és reméljük, hamarosan lesznek még újabbak is.

Trónok harca 7.

George R.R. Martin sagájának rajongói már ugyancsak izgatottak lehetnek: a Vastrónért folyó küzdelem folytatását az év közepe táján tűzik képernyőkre. A rossz hír az, hogy nem örülhetnek sokáig, mert ezen kívül már csak egy éved lesz.

Twin Peaks

David Lynch legendás sorozata negyedszázad után májusban (21-én) ismét visszatér. Ráadásul sok szereplőt is ismerősként üdvözölhetünk: az FBI-ügynök Dale Cooper szerepében például ismét Klye MacLachlant láthatjuk, aki egy titokzatos gyilkosság után nyomoz majd.

Star Trek Discovery

Készülj fel, hogy nagyon más lesz, mint amit eddig megszokhattál kedvenc univerzumodtól. Mintegy egy évtizeddel az Enterprise első bevetése előtti időkre repülhetünk vissza, és a Discovery űrhajó kalandjait ismerhetjük meg. Extra meglepetés, hogy ezúttal a főszereplő nem a hajó kapitánya lesz.

Írta: Pásztor Pálma

A szerzőről