Pp kicsi 45
2018-04-25
Appok kock%c3%a1knak

Appajánló kockáknak

Mert az okostelefonon nem csak instagramozni lehet...

Beszereztél egy remek okostelefont, és szeretnél belépni az appok világába, de nem találsz megfelelőt? Nem érdekel a snapchat és az instagram sem hoz lázba? Olvasnál, tanulnál, fejlesztenéd magad? Íme pár app, amivel kiélheted a kocka dolgaidat.

1. TED

Ha már unod a folytonos olvasást, vagy egyszerre több dolgot csinálnál ám mégis szeretnél valami motiválót, vagy újat hallani, akkor a TED neked való. A TED-ben ugyanis rengetegintelligens, okos és a tudományos világban híres ember beszédét hallgathatod, legyen az egy órai előadás, vagy konferencia anyag.

2. Kindle vagy egyéb olvasó programok

Ezt mindenki ismeri, ám sokan nem tudják, hogy mobilra is letölthetőek. Olvasd kedvenc regényedet, tudományos köteteted bárhol bármikor.

3. AndroIRC

Tele vagy ötletekkel, tervekkel vagy érdekes témákkal, de nem találsz megfelelő közeget a megosztásukra? Az AndroIRC-ben több ezer hasonló beállítottságú emberrel találkozhatsz és vitathatod meg velük legújabb ötletedet, vagy az ő elképzelésüket.

4. Földrajzosoknak – Geology sample collector

Gyakorlatilag bármit lefényképezhetsz, elmenthetsz és infókat gyűjthetsz róla. Mérhetsz is vele, majd ha végeztél a minta felvételével, összhangban a gépeddel bejelölheted a GoogleMapson a minták helyét. Nagyon hasznos igazi természetjáróknak is.

5. SkyMap

Leendő csillagászoknak csillagászati térkép, amellyel akár navigálni is lehet, nem mellesleg pedig felvághatsz a csajoknak, hogy tudod, melyik csillagkép hol van. ;)

 

Írta: Seregély Orsolya

A szerzőről