Pp kicsi 45
2018-06-20
Gyerekszt%c3%a1rok akiket nem feledt%c3%bcnk

Gyereksztárok, akiket nem feledtünk el

Gyerekkorunk kedvencei szinte velünk együtt nőttek fel - ma viszont sikeresebbek, mint valaha!

Gyerekkorunk kedvencei szinte velünk együtt nőttek fel - ma viszont sikeresebbek, mint valaha!

Emma Watsonnak a Harry Potter csak a kezdet volt, amely elindította karrierjét, melyet filmszerepei mellett aktivista tevékenysége, számtalan díja és a napokban vetített Szépség és a Szörnyeteg filmes adaptációja fémjelez.

Natalie Portman mindössze 10 évesen kezdte pályáját. Star Wars, V, mint vérbosszú, A másik Boleyn lány… Csak néhány az emlékezetes filmjei közül. Legutóbb a Jackie Kennedy életéről készült filmben láthattuk.

Leonardo DiCaprio a Vásott szülőkkel került be a köztudatba , majd a Titanic-kal szerzett világhírnevet. Olyan filmek után, mint a Rómeó+Júlia, az Eredet, a Nagy Gatsby és a Wall Street farkasa, végül A visszatérővel érdemelte ki az Oscar-díjat.

Scarlett Johansson tehetsége A suttogóban tűnt fel először a világnak, amely után többek között az Amerikai rapszódiában, a Leány gyöngy fülbevalóval-ban, A sziget-ben, A tökéletes trükkben és számos Marvel-filmben kapott (fő)szerepet.

Christian Bale pályafutását A kincses sziget-tel kezdte, de az Amerikai Psycho után lett igazán elismert. A Corelli kapitány mandolinja és A gépész után a Batman-filmekben és A sötét lovagban nyújtott emlékezetes alakítást.

 

Írta: Holecska Tünde

A szerzőről