Pp kicsi 45
2018-06-18
A legjobb fot%c3%b3szerkeszt%c5%91 appok

A legjobb fotószerkesztő alkalmazások

Ha nincs kéznél Photoshop...

Ha nincs kéznél a jó öreg PhotoShop, néhány alkalmazás segítségével már a tableteden vagy a telefonodon is szuper képeket szerkeszthetsz. Saját tesztelés alapján következzen pár, tényleg hatékony program és a leírásuk.

Photo Collage: a kollázsszakértő! Változatos megoldásokat, nagyon szép effekteket és szuper színeket érhetsz el vele, amellett, hogy a már elkészült kollázsodat is továbbszerkesztheted, ha éppen arra vágysz.

Candy Camera: a leghihetetlenebb manipulátor! Komolyan. Ha nagyobb szemekre, kisebb ajkakra vagy hosszabb lábakra vágysz, az alkalmazás a legmerészebb álmaidat is megvalósítja-persze, csak a kijelzőn. Számomra már inkább félelmetes volt, mennyi korrekcióra képes, de ha tökéletes szelfit akarsz, akkor nem fogsz benne csalódni.

Photo Direktor: a személyes kedvencem. Ebben a programban minden adott, ami egy jó képhez csak kellhet: amellett, hogy az összes apró szépséghibát eltávolíthatod vele, számos effektus és keret áll rendelkezésdre-sőt, a képed még egy jelenetnek is részese lehet!

 

Írta: Holecska Tünde

A szerzőről