Pp kicsi 45
2018-06-18
Drum

"Elcsábított a tört ütem varázsa" - Interjú a Silent Noise-zal

Május 5-én a DARPA mellett a Silen Noise formáció pörgeti a lemezeket a Pulzusban. Őket kérdeztük a jelenlegi felállásról.

Mióta foglalkozol zenéléssel? Mindig is csak drum n bass zenéket játszottál vagy más stílusok is közel állnak hozzád?

Régebben bakelit lemezről pörgettem pattogós technó zenét Dj Phobos barátommal, de késöbb elcsábitott a tört ütem varázsa, majd elkezdtem Drum n bass-t játszani. Elejében a finom, liquid vonalon voltam, de jelen pillanatban kicsit sötétebb, mondhatjuk dark és neurofunk stílusban tolom a potmétereket.

Vajdaságból származol , kérlek mutatsd be nekünk pár mondatban milyen a Szerbiai  drum n bass szcéna, milyen formában vettél részt ebben? Mesélj egy kicsit a Szerbiai underground parti kultúráról!

Szerbiában pont most, mint több országban is, jelen pillanatban bontakozik ki a Drum kultúra. Az én megitélésem szerint egyre több bulit szerveznek és egyre csak bővűl a rajongótábor, aminek mint Drum n bass Dj, nagyon örülök .

A drum n bass sok féle kis ága jött létre az elmúlt évtizedben. Te melyiket képviseled? Milyen stílust hallhatunk tőled a Drum Culture partikon?

 A sok stílus közül a dark és ahogyan az előbbiekben mondtam, neurofunk drum-ot fogok játszani, abletonnal és midi vezérléssel,valamint sok saját szerzemény is hallható lesz a bulin.

 

Az esemény Facebook eseménye itt érhető el.

Ha pedig a zenéjükre vagytok kíváncsiak, itt belehallgathattok.

A szerzőről