Pp kicsi 45
2018-09-24
R

Visszatért Rockfater! Öltöztesd fel őt és a fesztiválozókat!

Ismét viccesen kreatív kedvcsináló videóval jelentkezett a Rockmaraton. Ráadásul elindult az idei pólótervező nyereményjáték is.

Újabb animációs kisfilmmel reklámozza magát hazánk legsúlyosabb fesztiválja. A szórakoztató mozgóképet ezúttal is a mindig zseniális Gróf Balázs készítette. Olyan új kifejezéseket ismerhetünk meg mint a nádi maláta vagy a csipamatyi”, valamint ikonikus figurákat is láthatunk.
Rockfater és Bőr Gyula szokásukhoz híven idén is a TV előtt ülve mondják meg a frankót. Ráadásul a szóban forgó bejegyzés nyilvános megosztásával és hozzászólással bérletet is lehet nyerni! Pénteken sorsolják ki a szerencsést.

Idén is Dunaújvárosban, a Szalki-szigeten változatos és különleges fellépők várják a fesztiválozókat. Július 10-16-ig huszonegy nemzetközi és több mint nyolcvan hazai zenekarral kedveskednek a szervezők. Csakhogy néhány nagy nevet megemlítsünk: Arch Enemy, HammerFall, Sepultura, Agnostic Front, Katatonia, H2O, de a teljes külföldi gárdát megtekinthetitek alább:

Hazai bandákból sem lesz hiány! Többek között ott lesz az Apey & the pea, a Paddy and the Rats, a Road, a Hatóságilag Tilos, az AWS, a Böiler, a Don Gatto, a HAW, a Kretens, a Red Swamp, a Téveszme, stb. Akár át is böngészhetitek itt a névsort:

Idén is lehet tervezni fesztiválpólót. A közönség által megszavazott nyertes jutalma egy hatnapos bérlet, amelyhez jár VIP-pass és 10.000 Ft-os helyszíni fogyasztás. A játék részletei itt találhatók.

Belépőjegyek továbbra is több módon vásárolhatók ide kattintva. Külön kiemelnénk, hogy az idén 20 éves FEZEN-nel kombinált bérlet is kapható!
További részletek és friss információk a fesztivál hivatalos honlapján, illetve Facebook-oldalán és eseményében találhatók.

A szerzőről