Pp kicsi 45
2018-10-21
 n

Idén jobban várjuk a Nova Rockot, mint valaha!

Mint minden évben, Európa egyik legjobb rockfesztiválja most is magasra tette a lécet. Magasabbra, mint az utóbbi időben.

Az idei európai fesztiválszezon egyik legnagyobb durranása minden kétséget kizáróan a Nova Rock lesz. Az osztrák fesztiválon négy nap alatt négy színpadon száz fellépő szórakoztatja majd a látogatókat. Rengeteg színvonalas, világhírű, feltörekvő zenekar fordul  meg június 14 és 17 között a nickelsdorfi Pannonia Fieldsen.
Nyolc főzenekar: naponta kettő-kettő zárja a napokat. Ez a nyolc név együtt már magában ámulatba ejtő: Linkin Park, Green Day, System Of A Down, Blink-182, Fatboy Slim, Rancid, Prophets Of Rage és Slayer. Rajtuk kívül még számos kiváló formáció ad majd üdítő koncertet a nyári hőségben. Csakhogy néhányat megemlítsünk további nyálcsorgatás végett: Pendulum live, Good Charlotte, In Flames, Simple Plan, Steel Panther, Sabaton, Kreator, stb. Az I-re The Hoff (aki nem tudná: David Hasselhoff. Igen, tényleg ő.) teszi fel a pontot különleges éjszakai produkciójával, amely vidám befejezése lesz a 2017-es Nova Rocknak. Fárasztó lenne az összes nevet legépelni, úgyhogy itt abba is hagyjuk. Inkább nézzétek meg a saját szemetekkel:

Végre a pontos színpad- és időbeosztás is nyilvánosságra került. A Blue Stage, a Red Stage és a Red Bull Brandwagen felhozatalát ide kattintva tekinthetitek meg.
Június 14 és 17 között hatalmas élményekben lehet része az ott levőknek, így nem érdemes lemaradni!

Bérletek és napijegyek online az Eventim oldalán keresztül vásárolhatók.
További részletes és friss információkért érdemes a fesztivál hivatalos honlapját, Facebook-oldalát és
eseményét látogatni.

Íme, egy kis kedvcsináló, amelyből jól kivehető, hogy milyen hangulat uralkodik az osztrák pusztaságban június közepén:

Képek: facebook.com/novarock

A szerzőről