Pp kicsi 45
2018-09-25
 n2.

A Nova Rock legígéretesebb underground fellépői

A fesztiválokra a látogatók nagy százaléka a neves fellépők miatt megy el, de ez természetes. A várva-várt kedvenc koncertjét megelőzően általában iszogatnak vagy punnyadnak a sátruk előtt. Akad, aki meg se nézi a kisebb színpadok előadóit, pedig megannyi tehetséges csapat szántja fel a színpadot.

Az idei Nova Rock elég komoly fellépőgárdát soroltat fel. Olyan nevek zenélnek majd, mint a System Of A Down, a Linkin Park, a Green Day, a Blink-182, Fatboy Slim, a Rancid, a Prophets Of Rage, a Slayer, a Good Charlotte, az In Flames, és sorolhatnánk még naphosszat a világhírű zenekarokat. 
Azonban ne feledkezzünk meg a Red Bull Brandwagen színpadról sem, ugyanis ott is zúznak majd színvonalas feltörekvő, illetve egyre jobban ismert formációk. Ott lép fel a mindig lendületes koncertet adó Stray From The Path, az utóbbi években nagy népszerűségnek örvendő Touché Amoré, Ausztria elsőszámú post-hardcore/metalcore-bandája: az All Faces Down, a szintén osztrák The OverAlls, a közkedvelt Lower Than Atlantis, valamint a djentet rappel ötvöző Hacktivist is, csakhogy néhányat kiemeljünk. Alább meg is hallgathatjátok a felsorolt formációk egy-egy szerzeményét.

Bérletek és napijegyek online az Eventim oldalán keresztül vásárolhatók.
További részletes és friss információkért érdemes a fesztivál hivatalos honlapját, Facebook-oldalát és eseményét látogatni. Ide kattintva már a pontos színpad- és időbeosztás is elérhető.

A végére pedig következzen egy kis kedvcsináló! Az alábbi videó betekintést enged a fesztivál tavalyi hangulatába: látható, hogy mekkora bulik szoktak lenni, a koncertek előtt/közben/után mivel foglalhatják el magukat a fesztiválozók, valamint, hogy milyen barátságosak az osztrákok.

Kép: facebook.com/novarock

A szerzőről