Pp kicsi 45
2018-09-25
Rm

Hamarosan itt a Rockmaraton!

Dunaújvárosban idén is a rock zenéé lesz a főszerep július közepén. Több mint száz zenekar hangoskodik majd a Szalki-szigeten.

Az idei hazai fesztiválszezon egyik legnagyobb durranása minden kétséget kizáróan a Rockmaraton lesz. A fesztiválon hat nap alatt három színpadon százhét fellépő (21 nemzetközi és 86 magyar) szórakoztatja majd a látogatókat. Rengeteg színvonalas, világhírű, feltörekvő zenekar fordul meg július 10 és 16 között a dunaújvárosi Szalki-szigeten.

Három világhírű főzenekar: az Arch Enemy, a HammerFall és a Sepultura, továbbá számos kiváló, nemzetközileg ismert formáció ad majd üdítő koncertet a nyári hőségben. Csakhogy néhányat megemlítsünk további nyálcsorgatás végett: Agnostic Front, Amorphis, Katatonia, H2O, Xandria, Rotting Christ, Total Chaos, stb. Természetesen a hazai színtér színe-java is képviselteti magát.

Az utóbbi napokban futottak be új információk:
- Kapunyitás: július 10. 10:00
- 12 év alatt ingyenes a belépés.
- Hat féle sörrel olthatjuk majd a szomjunkat a pultoknál: Arany Ászok Frissenszűrt, Dreher Hidegkomlós, Pilsner Urquell, Kőbányai Világos, Kozel Barna és - HB Búza, valamint idén is lesz csapolt Kingswood cider.
- Dedikáló sátornál találkozhatnak a fanatikusok kedvenceikkel.
- Lesz elkülönített női vizesblokk.
- Különböző programok az Off-Rock Tanyán
- 50% utazási kedvezmény a MÁV-Start vonalain
- Kerékpártároló, ingyenes és őrzött parkolók

Íme, a térkép:

Belépőjegyek továbbra is több módon vásárolhatók ide kattintva. Külön kiemelnénk, hogy az idén 20 éves FEZEN-nel kombinált bérlet is kapható!
További részletek és friss információk a fesztivál hivatalos honlapján, illetve Facebook-oldalán és eseményében találhatók.

A végére pedig egy kis kedvcsináló, amelyből jól kivehető, hogy milyen hangulat uralkodik július közepén a Szalki-szigeten. Az alábbi videó betekintést enged a fesztivál tavalyi hangulatába:

Képek: facebook.com/rockmaraton

A szerzőről