Pp kicsi 45
2018-11-21
Koncert

Koncertek, koncertek mindenhol

Éppen véget ért a Sopronban tartott Volt fesztivál, de nincs idő pihenésre, hiszen ez a nyár is számtalan izgalmas fesztivált tartogat a bulizni vágyó egyetemisták számára. Nézzük meg, melyek idén a leginkább várt koncertek! (Rada Beáta cikke)

Július 5-én megnyitja kapuit Zamárdiban a Balaton Sound, mely számos külföldi fellépővel csábítja a bulizni vágyó fiatalokat. A leginkább várt fellépők közé sorolhatjuk a holland dj-t, Afrojacket, illetve a brit énekes-rappert, Examplet. Azonban meglátogat minket Jason Derulo, Robin Schulz és az egyre népszerűbb Timmy Trumpet is. Az amerikai rapper, G-Eazy mellett fellép Hardwell, a díjnyertes holland dj is. Az EDM zene kedvelőinek is kedveznek a szervezők, hiszen KSHMR és Marshmello is fellép az idei Soundon. A house zene rajongói sem maradnak szórakozás nélkül, hiszen nagy kedvencük, Nicky Romero is képviselteti magát. De nemcsak külföldi kedvenceinket hallgathatjuk a vízből, hiszen a magyar zenevilág is kszép számmal vonul fel: Brainstől kezdve egészen az Irie Maffián keresztül Julia Carpenterig.

A másik legnagyobb visszhangot kiváltó fesztivál minden bizonnyal a Sziget, amely idén augusztus 9-től 15-ig lesz. A legcsajosabb fellépőnek P!NKet tekinthetjük. Az énekesnő 37 évesen is kirobbanó formában van és egy remek koncertélménnyel kecsegtet.

Az angol származású énekes és dalszövegíró Tom Odell is meglátogatja a Sziget fesztivált. Az elektronikus zenét játszó Major Lazer, illetve a hip hop ágat képviselő Macklemore & Ryan Lewis is megtáncoltatja a fiatalokat.

A lágyabb dallamok kedvelői feltétlen látogassanak el az Efott -1. napjára, ahol akusztikus koncertek várják az érdeklődőket; köztük például a Margaret Island és a Punnany Massif előadásai. 

A szerzőről