Pp kicsi 45
2019-02-20
19648263 1592706990762606 2120922568 o

Júliusi programok

Kiss Dániel összefoglalója

Felhasznált kép: Salvador Dalí - Az emlékezet állandósága

A vizsgaidőszak fáradalmai után, a felszabaduló szabadidő eltöltésére adunk most Nektek pár ötletet; hiszen lesznek koncertek, kiállítások, színházi fesztivál, de a kézműves sörök kedvelői sem fognak unatkozni.

III. Nemzetközi Söröm

2017. július 14-16. között kerül megrendezésre a Dugonics téren a III. Nemzetközi Söröm, ahol megjelennek magyar és külföldi sörfőzdék is, hogy bemutathassák különlegességeiket. A ritkaságok mellett bemutatkoznak a kisebb hazai sörfőzdék is, hiszen hazánkban számos sörfőzde található.

Eldorádó Festival 2017

A szegedi nyár egyik ikonikus koncerthelyszínén, a Grand Café Várkertben rengeteg program várja egész nyáron az érdeklődőket. A nyár közepén, július 15 és 16-án lévő Eldorádó Festival viszont nem csak egy koncert, hanem egy mini-fesztivál, ahol a koncertek és DJ setek mellett bazárosok, test- és lélekmasszőrök, hennafestők, jógaoktatók várják a látogatókat, ráadásul állatsimogató és sok egyéb más is lesz!

27. THEALTER

Színházi workshopok, előadások várják a színház kedvelőit Július 21. és 29. között, több helyszínen, többek között a Régi Zsinagógában és a Kisszínházban. A 27. THEALTER díszvendége a Mentőcsónak egység. További információk, és az előadások részletei megtalálhatók a Facebook eseményüknél.

Kiállítások a REÖK-ben

Július 16-ig lehetősége van a művészet kedvelőinek megtekinteni a XXXIX. Nyári Tárlatot, ahol a legjobb hazai kortárs képzőművészek alkotásai kerülnek kiállításra. Július 28-án pedig új tárlattal készül a REÖK, Salvador Dalí, a világhírű mester grafikáit, litográfiát, rézkarcait tekinthetjük meg. Továbbá betekintést nyerhetünk a művész szürrealista korszakába is. 

A szerzőről