Pp kicsi 45
2018-09-25
F

Élő legendák a 20 éves FEZEN-en

Hamarosan indul az idei fesztiválszezon egyik nagydurranása. Világhírű zenekarok és a legkedveltebb hazai formációk egyaránt várják a bulizni vágyókat.

2017.08.02-án veszi kezdetét hazánk egyik legváltazatosabb zenei fesztiválja. Idén is négy napra foglalják el Székesfehérvárt a bulizni vágyók. Az összes kedvelt műfaj képviselteti magát a rocktól, a punktól, a modern metaltól kezdve a hip hopon, a rapen keresztül a drum 'n' bassig és a technoig. Így mindenki megtalálhatja a kedvére valót. Összesen 113 előadó szórakoztatja majd a nagyérdeműt. Azonban ez a négy nap különlegesnek ígérkezik, hiszen 20. születésnapját ünnepli a Fezen.
Jubileumhoz méltó programmal rukkolt elő: olyan világhírű és legendás fellépőket vonultat fel, mint Alice Cooper, ShaggyScooter, a The Offspring, a House Of Pain, Glenn Hughes és az Ignite - csakhogy néhányat kiemeljünk.
Hazai kedvencekből sem lesz hiány, ugyanis többek között ott lesz a Tankcsapda, a Wellhello, a Brains, a Punnany Massif, a Kiscsillag, Majka & Curtis, a Fish!, valamint a Sleepless is.

Belépőjegyek továbbra is több módon vásárolhatók ide kattintva. Külön kiemelnénk, hogy a Rockmaratonnal, és az EFOTT-tal kombinált bérlet is kapható! Előbbi itt, utóbbi pedig itt érhető el.
További részletek és friss információk a fesztivál hivatalos honlapján, illetve Facebook-oldalán és eseményében találhatók.

Kedvcsinálóként következzen egy-egy sláger a legendás előadóktól:

Kép: facebook.com/FEZENFesztival

A szerzőről