Pp kicsi 45
2018-09-25
Fn

1 nap alatt 2 szegedi klip

Két helyi zenekar: a Dungaree és a Forbidden Noise is július 13-án jelentette meg legújabb videóját. Nézzétek meg itt mindkettőt!

Szinte pontosan nyár kellős közepén két feltörekvő szegedi banda is új kisfilmmel rukkolt elő. A stoner rockban utazó Dungaree és modern metalt képviselő Forbidden Noise is ugyanazt a napot választotta videó klipjének bemutatására. Továbbá az is közös, hogy mindkét formáció legutóbbi lemezén helyet foglaló szerzeményéhez készült mozgókép. Kis hozzáfűznivaló kíséretében alább meg is tekinthetőek.

A Dungaree első, Bipolar World című nagylemezének egyik tételét, a Glazed Eyest választotta megfilmesítésre. A srácok a júniusi budapesti Robotban megrendezett koncertjének felvételeiből Győri Bence kreált egy hangulatos fekete-fehér koncertklipet.

A Forbidden Noise áprilisban megjelent, Distances címet viselő kislemezén szereplő Crowingot támogatta meg egy kreatív szöveges videóval. Ez teljes mértékben a fiúk műve. További különlegesség, hogy videóanyag a Tiszán készült, valamint a dalban közreműködő Bogár Ákos (az augusztusban Szegeden fellépő Sequence énekese - a szerk.) itt is feltűnik.

Kép: facebbok.com/forbiddenhun

#supporttheunderground

A szerzőről