Pp kicsi 45
2018-10-20
F

Kevesebb mint egy hónap múlva FEZEN!

Alice Cooper, Scooter, The Offspring, Shaggy, House Of Pain és további népszerű fellépők várják az augusztus elején Székesfehérvárra látogatókat. Két Tankcsapda-kedvelő akár a színpadról is nézheti kedvence koncertjét.

Kevesebb mint egy hónap múlva megnyitja kapuit a 20. Fezen! Négy nap alatt számos világhírű, és közkedvelt hazai előadó zenéjére bulizhatnak majd a fesztiválozók. A 113 fellépő között olyan legendák is szerepelnek, mint Alice Cooper, Scooter, The Offspring, Shaggy, House Of Pain, de ez csak töredéke a jól ismert neveknek.
Aki még nem tudná, a teljes program napi bontással és időbeosztással és időbeosztással együtt megtekinthető a honlapon. Minden hasznos információ is fellelhető itt.

A szervezők játékkal is kedveskednek a Tankcsapda rajongóinak. A résztvetők dönthetik el, hogy melyik legyen az a három dal, amelyet mindenfélekéépen eljátszik majd a zenekar augusztus 4-én. A szavazók közül egy szerencsés másodmagával nézheti végig a teljes műsort, ráadásul utána ihat egy italt a Lukácsékkal. Itt lehet szavazni. Ezen a koncerten ünneplik a fesztivál 20. születésnapját, így meglepetések is várhatók. Július 26-ig voksolhatnak az érdekeltek, aznap este hirdetik ki a győztest Facebookon. 

Belépőjegyek továbbra is több módon vásárolhatók ide kattintva. Külön kiemelnénk, hogy a Rockmaratonnal, és az EFOTT-tal kombinált bérlet is kapható! Előbbi itt, utóbbi pedig itt érhető el.
További részletek és friss információk a fesztivál hivatalos honlapján, illetve Facebook-oldalán és eseményében találhatók.

Addig is hallgassatok meg három elengedhetetlen Tankcsapda-alapművet:

Kép: facebook.com/FEZENesztivál

A szerzőről