Pp kicsi 45
2018-10-20
Ac

Új dallal jelentkezett Alice Cooper

Megérkezett a világhírű rockénekes hamarosan megjelenő lemezének címadó dala. Augusztus 3-án a magyar rajongók élőben is hallhatják.

A 69 éves, „örökfiatal” Alice Coopernek július 28-án jelenik meg a következő nagylemeze. A '60-as évek óta tevékenykedő előadó még mindig kimondottan színvonalas koncerteket ad, fergeteges műsorral felturbózva (személyesen tapasztaltam a tavalyi Nova Rockon). A rövidesen érkező stúdióalbum a Paranormal címet viseli, amelynek a címadó tétele látott napvilágot tegnap. A dal kapott egy sötét hangulatú szöveges videót is, amely alább megtekinthető. Ez már a tizenkét számot tartalmazó korong második előfutára, az első június elején debütált, és szintén meghallgatható a cikk alján.

A magyar rajongók kimondottan szerencsések, ugyanis Alice Cooper fellép augusztus 3-án a Fezen Fesztiválon. Akik ellátogatnak Székesfehérvárra, minden bizonnyal ezt a szerzeményt is hallhatják élőben. További részletek és friss információk a fesztivál hivatalos honlapján, illetve Facebook-oldalán és eseményében találhatók. Belépőjegyek továbbra is több módon vásárolhatók ide kattintva.

Íme, a két új dal:

Kép: facebook.com/AliceCooper

A szerzőről