Pp kicsi 45
2018-07-17
Osszgt

Gyere te is a BTK-ZMK GT-be!

Gratulálunk minden frissen felvett hallgatónak, akik túl vannak a legnehezebb órákon: amikor azt a bizonyos sms-t várják. Mivel is lehetne jobban megünnepelni a sikeres felvételit, mint egy izgalmas BTK-ZMK gólyatáborral? Én a helyedben nem hagynám ki! (Rada Beáta cikke)

Az egyetemi élet első állomása a gólyatábor, amely egy nagyon fontos esemény minden kisgólya számára. Ez az a hely, ahol pár nap alatt rengeteg új barátságra, felejthetetlen élményre és nem utolsósorban hasznos információra tehettek szert. Sokan félnek belevágni a nagy ismeretlenbe, ezért inkább nem vesznek részt a gólyatáborban. Arra buzdítanálak titeket, hogy ti ezt ne tegyétek! A táborban annyi pozitív élményed lesz, hogy utána azt fogod kérdezni magadtól: "Ezt akartam kihagyni?!”

A táborban segítőkész és jófej főgólyákkal fogtok megismerkedni, akiknek az a fő feladata, hogy ti jól érezzétek magatokat. Megmutatják nektek a „Napfény városának” nevezetességeit, kiélezve a figyelmet a szórakozóhelyekre és kocsmákra. De a táborban megtanulhatjátok azt is, hogy mi sül ki abból, ha a lavórt, az alkoholt és a szívószálakat keresztezzük. De megtudhatjátok azt is, hogy „Béla miért nem dolgozik eleget”.

A szórakozás mellett persze hasznos információkkal is felruháznak benneteket. Mire is jó a Neptun? Eszik e vagy isszák a Modulót? Mit kell tenni, hogy ne a végzősök kurzusait vedd fel szeptemberre? Minden kérdésetekre megpróbálnak választ találni, s a nehéz úton elindítani titeket.

A BTK-ZMK Gólyatábor csapata nagy szeretettel vár titeket augusztus 11-től 15-ig egy csomó életre szóló élménnyel. Nem éri meg kihagyni! Én a helyedben, ha tehetném, újra jelentkeznék.

Gyere el, és kezdd az egyetemi éveid a legjobbakkal!

A szerzőről