Pp kicsi 45
2018-11-15
A

Architects-koncert az Akváriumban

Bő félév elteltével visszatér hazánkba a közkedvelt brit zenekar, méghozzá egy jóval nagyobb klubba. Vajon ez a buli is teltházas lesz?

Sokan tartottak attól, hogy Tom Searle gitáros halála után feloszlik az Architects, de szerencsére nem így történt. Legutóbbi teltházas Dürer Kertes koncertjük után egy nagyobb helyiségben, az Akvárium Klub Nagyhalljában csapnak majd a húrok közé ezen a nyáron a brit srácok. Ugyanis augusztus 15-én ismét Budapestre látogat a Sam Carter vezette csapat A New Beat jóvoltából. Érdemes sietni a jegyek megvásárlásával, ugyanis meg van arra az esély, hogy ezt a helyiséget is teljesen megtöltik a rajongók. Az előzenekarokról még nem rántották le a leplet a szervezők.

A banda a napokban egy új koncertklippel is előrukkolt, amely a Gravity című dalhoz készült. Tekintsétek meg itt a lodoni Brixton Academy-ben felvett látványos videót:

Jegyárak:
Elővételben: 6.500 Ft / Helyszínen: 7.500 Ft
Belépőjegyek a Tixa és az Akvárium oldalán, valamint személyesen az Akvárium jegypénztárában és a CDPincében vásárolhatók.

További részletekért és friss információkért cserébe érdemes a koncert Facebook-eseményét látogatni.
Másnap az August Burns Red játssza végig tízéves Messengers-lemezét a Dürer Kertben. További információk itt találhatók.

Kép: facebook.com/new.beat.hu

A szerzőről