Pp kicsi 45
2018-10-16
Abr2

Új dallal rukkolt elő az August Burns Red

Ősszel jelenik meg a zenekar következő nagylemeze, amelynek megérkezett az első előfutára. Hamarosan pedig Budapesten lépnek fel a legendás Messengers című lemezük tizedik évfordulóját megünnepelve.

Idén tíz esztendeje, hogy megalkotta meg eddigi pályafutásának legkimagaslóbb produktumát az August Burns Red. Megünneplésként turnéra indulnak, amelyen elejétől végéig előadják a legendás dalcsokrot. A New Beat és a ShortScore közös szervezésének köszönhetően Magyarország is szerepel a turnéállomások között. Augusztus 16-án Budapesten, a Dürer Kert Nagytermében is teljes egészében felcsendül a tízéves lemez.

Azonban a Messengersen kívül újabb dalokat is játszik majd a zenekar. Minden bizonnyal felcsendülnek a legnagyobb slágerek, de egy vadonatúj szám is hallható lesz majd élőben. Október 6-án jelenik meg a csapat hetedik stúdióalbuma, amely a Phantom Anthem címet viseli majd. Ennek az első előfutára a napokban érkezett meg egy kreatív videó klip társaságában. Íme, az Invisible Enemy című szerzemény:

Jegyárak:
Elővételben: 5.500 Ft / Helyszínen: 6.000 Ft
Belépőjegyek a Tixa oldalán és személyesen a Dürer Kertben vásárolhatók.

További részletekért és friss információkért cserébe érdemes a koncert Facebook-eseményét látogatni.

Előreláthatólag ilyesmire lehet számítani:

Kép: facebook.com/augustburnsred

A szerzőről