Pp kicsi 45
2018-07-17
Internetes tarskereses

Nevess velünk!

Új rovatunkban laza, humoros cikkekkel jelentkezik Szabó Nándor Zsolt. Ezúttal lássunk pár társkereső hirdetést!

Fókuszban a bolondéria: társkereső hirdetések rovatunk következik!

Ezúton tájékoztatjuk kedves és kedvetlen olvasóinkat hogy e rovat szellemi vívmányai kizárólag a képzelettel hozhatók összefüggésbe, azoknak célzott valóságtartalma nincs. Bármi egyezés valódi esetekkel csak a véletlen műve lehet, vagy egy közelgő apokalipszis előjele!

1#        „Sziasztok, Marika vagyok és egy olyan fickót keresek, aki megért, aki okos és aki tudja kezelni a fakanalat, mert használati utasítást nem adtak ehhez a…ehhez a..hagyjuk. Jelige: főzzél nekem, de nagyon gyorsan, mert éhes vagyok!’

2#     „Sziasztok, Pistike vagyok, nagyon szejetek’ olvasni, szejetem az állatos meséket és szejetem a…a…a.. Jelige: Pistike írd meg a leckédet, ne kelljen még egyszer mondanom!”

3#   „Sziasztok, Emőke vagyok, hét hosszú éve keresem az igazit, aki sportos, jóképű, gazdag, humoros, jó pasi. Nincsenek nagy igényeim, de ha van egy házad a Bahamákon, az előny…továbbá szeretem a lovakat, úgyhogy ha el akarsz vinni vacsorázni, azzal gyere értem, ne limuzinnal, mint a többi lúzer. Jelige: keresek egy dúsgazdag pasit, de én kevéssel is beérem!”

4#   „ Puszika, Jolánka vagyok, nagyon csini vagyok, van egy házunk a Balatonon, meg egy a Hortobágyon, meg vagy még tíz valahol másutt, mocsok gazdagok vagyunk és csak azt szerettem volna elmondani, hogy milyen jól élünk. Sziasztok! Jelige: legyetek irigyek és sárgák, mint belülről a barack!”

5#   „Alkoholista, haza ritkán járó, drogfogyasztásban gyakorlott, lehetőleg pszichiátrián kezelés alatt álló, sok foggal nem rendelkező, iskolázatlan társamat keresem. Név nem fontos. Élet nem fontos. Semmi nem fontos. Jelige: szeretnék magam mellé már egy normális társat!”

6#     „Sziasztok, én csak azé’ ítam’ az újságba mer’ elvesztette’ a kúcsomat’, ha vanaki’ megtanája’ jutassa vissza Piripőcsszörcsögre az Amnézia utca 21 szám alá! Jelige: egyszer az életem is elhagyom, az agyammal együtt.”

7#   „ Egy romantikus, művelt, magára igényes,humorkedvelő, barátságos, kutyabarát, elbűvölő-elvarázsoló, jó kisugárzású hölgyeményt keresek, aki kitakarítana nálunk, mert valami rohadt nagy mocsok van! Jelige: bejárónőt fölveszünk.”

 

A szerzőről