Pp kicsi 45
2019-01-16
Dolgok amiket csak gamerek %c3%a9rtenek

Dolgok amiket csak a gamerek érthetnek!

Amikor hiába magyarázod, hogy ezt a játékot nem lehet leállítani…

Te is megszállottja vagy a játékoknak? Nem tudsz enni, inni se aludni amíg nem léptél eggyel feljebb lévő szintre? Órákig tudsz vacillálni a boltban, mert nincs pénzed mind a két játékra? Senki sem szólhat hozzád aznap, mikor nem tudtad megölni az ellenséget? Áh ne félj, akkor még nem vagy igazi gamer, de ha a további mondatokban magadra ismersz, ne kételkedj egy pillanatig sem, mert akkor viszont igen!

Ha elmegy otthon az áram

Miért is lenne baj, ha egy pillanatig elmegy otthon az áram? Oh, ha ezt kérdezed, akkor még nem volt dolgod egy szobájából kiviharzó, őrült gamerrel. Azzal pedig véletlenül sem segítünk, ha remegő hangon megkérdezzük, hogy nem mentette-e le a játékot mielőtt kikapcsolt volna a gép…

Miért kell már korán reggel játszani?

Korán reggel? A hajnali hat óra mióta korán reggel? Persze ha a nulladik óránk miatt kelünk ugyanekkor, akkor az teljesen elfogadható. Különben is senki sem hallott még arról, hogy mennyivel jobb friss és kipihent aggyal megoldani a problémákat vagy esetleg az sem fordult elő senkivel, hogy megálmodta a legjobb stratégiát, amit nem akart a nap folyamán elfelejteni?

Boldog Születésnapot!

Mi is lehetne jobb ajándék bárki számára, mint a legújabb játék. Lehet szó a szülőkről, testvérekről, barátokról vagy  akár a nagyszülőkről. A játék iránti szenvedély és az utána átjáró öröm érzése kortól teljesen független. Persze ha gamer vagy, te is tudod, hogy minden update, patch, vagy új kiegészítő kikerülésének napja kicsit a te szülinapod is. Mindig. ;)

Demaciaaaaa!

A gamerek bárhol, bármikor képesek a játékbeli dolgokat a való életbe ültetni, így ne lepődj meg, ha néhanapján fura felkiáltásokat hallasz, vagy különös csevejeket a villamoson. Az illető egyének nem másik bolygóról jöttek, hanem gamerek.

Cosplayek

Biztosan láttál már rajzolt karaktereket, így tudod, hogy a nagyját fiúknak csinálják, ebből kifolyólag pedig a hölgy karakterek igencsak tekintetre méltó keblekkel rendelkeznek. Ha ez nem lenne elég a benned ébredező feministának, akkor gondolj arra, hogy vannak lányok, akik előszeretettel öltöznek be az említett karakternek, és még el is mennek különböző gamer rendezvényekre. Ha most az első gondolatod az, hogy az édesapjuk mit szól hozzá, nem érted igazán a gamereket.

 

Írta: Halász Csilla

 

A szerzőről