Pp kicsi 45
2018-08-15
Legt%c3%bczesebb sl%c3%a1gerek friss p%c3%a1roknak

A legtüzesebb slágerek friss pároknak

Mert néha nem árt egy kis romantika...

Új kapcsolatod van, vagy csak szeretnéd feleleveníteni a szerelem érzését? Esetleg jól jönne egy kis kezdőlöket? Segítünk!

 

Goldfrapp-Ooh La La

Ez a franciás, pinup-os dallam a szerelem könnyed, játékos oldalát zenésíti meg. Igazán hangulatos szám, garantáltan feldobja a kedved, vagy akár megidéz a fejedben egy mosolyt.

Alina Baraz-Electric

Ez az álomittas, már-már pszichedelikus, érzéki szám megmutatja, milyen érzés elmerülni a rózsaszín ködben. Az énekes a szerelmet szinte függőségszerűnek énekli el, mely nélkül nem tud létezni.

Lana del Rey- Love

Már a címmel sem próbálja Lana leplezni, hogy miről szól a száma: ez egy egyszerű, tiszta dal. A szerelem érzelmes, finom oldala. Ez a szám tele van könnyed, gyöngéd érzelmekkel. Bemutatja, milyen fiatalnak lenni, amikor tied a világ, és szerelmesnek is lenni ezzel egyidőben. Szóba kerül viszont benne a közös jövő is, ami az elején talán még kerülendő, de legalábbis kényes téma lehet.

Oldschool- Urban Cone

A dal egy hitevesztett lányról szól, aki csalódásai miatt már nem hisz az igaz szerelemben és egy fiúról, aki bebizonyítaná, hogy szerelmes tapasztalatai nem igazak, mindent megadna neki. A szám pörgős, azt az izgalmat idézi, amit az ember egy friss kapcsolat elején érez.

Demi Lovato- Cool for the Summer

Sok embernek eszébe juthat a szám hallatán egy nyári, fülledt esti szerelem; a kalandvágy, a melyet a másik felfedezése nyújt. Könnyed, nem túl mély, de pont ezért élvezhető, és könnyű azonosulni az életérzésével.

 

Írta: Lanczki Regina

 

A szerzőről