Pp kicsi 45
2018-10-20
Ezeket ne csin%c3%a1ld kondiban

Ezeket ne csináld a konditeremben!

Ha már ott vagy, akkor ne idegesíts mindenki mást.

Sokan tudju, hogy a legjobban úgy lehet kiengedni a fáradt gőzt, ha elmegyünk sportolni, ám a tél közeledtével fedett helyre kényszerülünk. Sokan ilyenkor kezdenek el konditerembe járni, hiszen nincs más választásuk. Igaz szenvednek a tudattól, hogy mások is látják őket vagy akár várni kell egy-egy eszközre, és sokunk gyomra ezek miatt minden edzés előtt összerándul, de most segítek nektek abban, hogy ez megváltozzon. Íme néhány aprócska kis tanács, amitől a konditerembe való járás lesz a napotok kedvenc pontja.

 

Nem divatbemutatóra mész!

Sokan idegesek lesznek attól, ha valaki az éppen aktuális és legtrendibb sportkollekcióban parádézik. Értem én, érezd jól magad a bőrödben még sportolás közben is, de azért mindennek megvan a határa. Ne attól élvezd a sportolást, hogy fel tudtad venni a legújabb adidas cipődet. Sokkal inkább fordulj befelé és figyelj a testedre. Érezd, hogy mennyivel felszabadultabb és boldogabb leszel a mozgástól.

 

Több mozgás, kevesebb flört!

Sokan elkeseredettségükben járnak le az edzőterembe, hátha összeismerkednek álmaik lovagjával vagy királykisasszonyával. Igen, tudom lányok, én is látom, hogy milyen srácok járnak a konditermekbe és azt is tudom, hogy milyen sok szerelem kezdődött azzal, hogy ugyanazt a futópadot nézték ki maguknak, de gondoljatok csak bele, ha valaki nem divatból jár le a konditerembe és az edzéstől tiszta izzadság, büdös és kipirosodott, szerintetek örülne egy kis flörtnek miközben az egyik géptől a másikig vánszorog?

 

Ezt figyeljétek! Na majd én megmutatom!

Azt hiszem mindenki nagy álma, hogy irigykedő szemekkel méregesse a többi ember az ő kockás hasát vagy izomtól dagadó bicepszét. Vannak olyanok akik meg is tesznek mindent, hogy felhívják magukra a figyelmet (félmeztelenül vagy lányok esetében csak egy sportmelltartóban flangálnak). Ám ezzel sokszor az ellenkezőjét érik el. Az emberek lesajnálóan és kárörvendve nézik, ha esetleg nem tudták megcsinálni a 120. felülést vagy a 100. húzódzkodást. Ehelyett inkább válasszunk más technikát. Kérdezzünk ha valamit nem tudunk és segítséget kérni sem szégyen. Higgyétek el, ez sokkal szimpatikusabb lesz az embereknek és sokkal jobb érzés lesz egy olyan helyre bemenni, ahol mosolyogva fogadnak és együtt örülnek veled a 99. felülésnek.

 

Délutáni teázás!

Én is sok helyre megyek szívesen a barátnőimmel, de mindig megválogatom, hogy melyikkel hova. Azzal a barátnőmmel megyek a konditerembe, aki ugyanolyan fontosnak tartja az edzést mint én és kb. ugyanannyit is bír, így nem fordulhat elő olyan, hogy átmegy az edzés egy jóízű délutáni pletykálásba és hangos nevetésbe, ezzel megzavarva a többi ember munkáját.

 

 

Írta: Halász Csilla

 

A szerzőről