Pp kicsi 45
2018-09-25
Spider man homecoming box office

Pótold be a nyár legütősebb filmjeit!

Lemaradtál volna? Segítünk!

Az idei év három legmelegebb hónapját aki tudta, a szabadban töltötte a barátaival, a családjával vagy éppen több ezer idegennel a fesztiválokon. Azonban ebben az időszakban is pörögtek a mozik, ugyanis jobbnál jobb filmek jelentek meg. Íme, öt, amelyet érdemes megnézni:

A majmok bolygója: Háború

A trilógia befejezése megfelelően lezárja a történetet. Izgalmas, látványos, ráadásul gondolkodásra is készteti a nézőt. Végre eldől, hogy kié lesz a bolygó.

Barry Seal: A beszállító

A megtörtént eseményeket feldolgozó vígjáték bemutatja, hogy a Trans World Airlines egykori pilótája hogyan játszotta ki Pablo Escobart és az amerikai hírszerzést.

Nyomd Bébi, nyomd!

A zenék és a jelenetek összhangja teszi felettébb szórakoztatóvá ezt a könnyed akció-vígjátékot. Ilyenre még nemigen volt példa! Minden korosztálynak ajánlott.

Pókember: Hazatérés

Már megint egy újabb Pókember-film! Az folyamatos csalódások után végre eljött a megváltás. Érdemes volt még egy bőrt lehúzni erről a frenchise-ról.

Wonder Woman

A közelharcban és lövöldözésben egyaránt gazdag film az utóbbi idők legjobb női főhősös alkotása. Bővelkedik pörgős és változatos akciójelentekben.

 

Írta: Kiss Tamás

A szerzőről