Pp kicsi 45
2018-10-20
Quiz which type of creative genius are you fb

Öt jel, hogy zseni vagy

Eljött az igazság pillanata!

Ne is kételkedj magadban tovább, ha...

1. ...egy igazi éjjeli bagoly vagy

Na, nem olyan értelemben, amikor a buliból hajnali 4-kor érsz haza, bár tény, hogy az esti kiruccanásokat is jobban bírod, mivel sosem fekszel le éjfél előtt. Ennek az okát igazából te sem tudnád megmondani, de az áll talán a legközelebb az igazsághoz, hogy éjjel legalább mindenki békén hagy, és azt csinálsz, amit akarsz. A nagy elméknek pedig szükségük van a csendes magányra nap, mint nap, hogy feltöltődjenek kreatív energiákkal, ugyebár. J

2. ...a reggeli elkészülési időd legendás

A busz előtt 10 perccel ébredsz, amikor a buszmegállótól alapból annyira laksz? Neked ez nem feladat! Egy gyors ruhacsere, egy kis frizuraigazítás, aztán kapod a táskádat (a tegnapi füzetekkel), és már rohansz is. A buszra pedig még várnod is kell két percet, mialatt elégedetten nyugtázod, hogy ma sem fogott ki rajtad a rendszer.

3. ... a káromkodásod irodalmi szintű

Mert amikor lekapsz valakit a tíz körméről, azt annyira szépen cizellált kifejezésekkel teszed, hogy a másik még megsértődni is elfelejt. Nem viccelek: a legújabb kutatások szerint ez magasabb szókincsre, így pedig átlagon felüli intelligenciára utal.

4. ...a dolgaid közt egyből megtalálod, amit éppen keresel

Mert igenis tudod, hogy az asztalon a második könyvkupac alatt, a piros és a kék borítójú füzeteid között lesz az a papír, hiszen oda tetted a legutóbb, ez biztos. És mindenki legnagyobb ámulatára... igazad is lesz!

5. A perdöntő bizonyíték

Ha a vizsga hajnalán háromnegyed ötkor még a tételeket gépeled, és reggel nyolckor csak a felébe olvastál bele, úgy mész be kilencre, rettegve a következményektől... és lefelelsz 4-esre vagy 5-ösre, úgy, hogy az anyagról csak felületes elképzeléseid vannak. Ha ez valaha megtörténik veled, onnanstól már nem is kérdés: benned tisztelhetjük a következő Einsteint!

 

Írta: Holecska Tünde

A szerzőről