Pp kicsi 45
2019-04-24
A

„Kedd az új péntek!” - avagy fejen pörgés a JATE Klubban!

Három kreatív, nagyszájú, élőben is rendkívül jól teljesítő zenekar indult országjáró körútra októberben. Közös kirándulásuk keretein belül a hét második napján Szegeden szórakoztatják a tombolni vágyókat.

Úgy gondoljuk, hogy egyik fellépőt sem kell már bemutatnunk, hiszen mindannyian többször megfordultak már a napfény városában. Azonban most a felhőtlen bulizás mellett hoznak magukkal újdonságot is. Aki előre levezetné a hét fáradalmait, annak kedden a JATE Klubban a helye!

A nyáron hivatalosan is ötfősre bővült AWS először jön főzenekarként hozzánk. Idén szeptemberben jelent meg legújabb, Viszlát nyár címet viselő szerzeményük, amely a 2018-ban érkező nagylemezük első előfutára. Először hallhatja majd élőben a szegedi közönség. Minden esetre most is kéretik vigyázni, ha az ajtók záródnak!

Fatal Errornak nemrégiben jelent meg a második albuma Kisszobából Nagyvilág címmel, amelyről minden bizonnyal eljátsszák majd a legnagyobb slágereket. Az alábbi új klipes dal is jól mutatja, hogy komoly buli várható:

Kies szintén második, egyszerűen csak 2017 című stúdióalbumával érkezik Szegedre. A srácok legutóbb hatalmasat zúztak a Sunset társaságában. Most sem lesz ez máshogy. Tekintsétek meg az ő legfrissebb megfilmesített nótájukat is:

Belépőjegyek személyesen a JATE Klubban (nyitvatartási időben), online pedig a Tixa oldalán vásárolhatók.
Jegyárak: elővételben: 1.000 Ft / helyszínen: 1.500 Ft
További részletek a Facebook-eseményben találhatók.

A szerzőről