Pp kicsi 45
2019-04-26
Karrier nyit%c3%b3

Gondolj a jövődre!

Tennivalóból sosincs hiány, mégis érdemes már korán elkezdeni körvonalazni, hogy pontosan mihez is szeretnél kezdeni leendő diplomáddal. Ebben segít az SZTE Karrier Iroda pályatervezési tanácsadás programja. (Pásztor Pálma cikke)

Majdnem két héten át várják a hallgatókat (november 15 – november 18.). Ha szeretnél pár hónapot külföldön tanulni, de nem tudod, hogy kezdj hozzá, itt ahhoz is segítséget találsz. Hiszen számos külföldi gyakorlat vagy akár ösztöndíjlehetőség között böngészhetsz, amire talán az egyetemi élet sűrűjében fel sem figyeltél volna. Ha pedig szakirányodtól kissé elkalandozva is szélesítenéd a látókörödet, akkor önkéntes vagy közösségi munkákra is felhívják a figyelmed.

Aki már komolyabban kacsintgat a munka világa felé, azoknak pedig szeretettel javaslom a pályaorientációs tanácsadást. Ha szeretnél részt venni egy személyes beszélgetésen, jelentkezz a kepzes@sztekarrier.hu email címen, és foglalj időpontot! (Az időpontokat és további adatokat az esemény facebook-oldalán találsz.)

Szóval választék lesz bőven, így érdemes legalább nagyjából megtervezni, hogy milyen jellegű lehetőségek érdekelnek és azokban elmélyedni. (Vagy több nap is ellátogatni a TIK-be.)

A szerzőről