Pp kicsi 45
2018-11-21
Happy winter background for desktop 4k amazing tablet background wallpapers colourful mac desktop images 1080p digital photos 2000x1000 768x384

Így vigyél nyarat a télbe

#sunshinedori túlélési tippjei következnek!

Ahogy beköszönt a rossz idő, jönnek a zh-k, vizsgák, kötelességek, te is inkább öregasszony/ember üzemmódba vonulnál? Ne tedd! Hiába van rossz idő, hiába nem süt a boldogító napocska, simán belevihetsz egy kis nyarat a szomorú téli időkbe! Elmondok pár trükköt, amikkel én is spanolom magam, hogy kihúzzam tavaszig!

1. Buli, buli, buli!

Én hajlamos voltam rá, hogy mikor hívtak bulizni vagy kocsmázni, nem mentem el, egy hideg van kint indokkal. És itt kezdődnek a gondok, és itt kezdődik az öregasszony üzemmód. El kell menni gyerekek mindenhova, ahova hívnak. Nincs apelláta, most kell megtolni a bulis időszakot, ahogy télen, úgy nyáron is. Ki nem ment be másnaposan órára, zh-ra, vizsgára? Nekem olyan is volt, hogy buliból nagyjából még részegen mentem a reggeli órára. Van az úgy, belefér ez is. Na, meg hogy is van a JATE szlogene? Ahol fesztivál az egész év? Próbáljátok ki, hogy úgy van-e!

Mondjuk, ha ezt egy pontot betartod, már nyert ügyed van. De azért nézzünk még egy-kettőt, ha a buli és az iszogatás nem elég. Mondjuk hányszor mondtam hideg időkben, hogy majd fűt az alkohol, ha már a szerelem nem.

2. Emlékezzünk…

És morzsoljunk egy könnycseppet a kimaradt jelenetekért a bulikban. Na, de én pontosan ezért szeretek fényképet csinálni a bulikon, mert az uncsibb időkben visszanézhetem, és eszembe jutnak a hülye sztorik, amik egyből feldobják a hangulatomat. Jó kis trükk, nem? A fesztiválkarszalagokat is olyan nehéz levágni nyár után, mikor annyi minden eszembe jut, ha rájuk nézek. #sosad

Tuti tipp, ha a laptopodon meg a telefonodon olyan képernyővédőt állítasz be, ami mosolygásra sarkall. De azért óvatosan a bulifotókkal.

3. No para!

Nehéz visszarázódni az egyetem kőkemény világába? Igen, ez az őszi félév nehézsége. Szeptemberben nekem még abszolút nyár van, az egyetem csak belerondít a világomba. Na, de akármilyen szakon is vagy, csak lazán! Nem szabad idegeskedni a dolgokon, attól nem lesz jobb. Nem sikerült egy zh? Van pót zh. Nem siekrült egy vizsga? Kimész a következőre. Nyilván tanulni kell, satöbbi, satöbbi, de az akkor is fontos, hogy ne izguld túl.

4. Színezd újra

Tudtad, hogy az emberek ruhatára a rossz idő eljövetelével egyre szürkül és sötétedik? Nem kell félni pedig ilyenkor sem a színektől, persze ez a stílustól is függ. Én mondjuk tökre szeretem a feketét, pedig amúgy elég pozitív ember vagyok. De nem csupán a ruhatáradat lehet kiszínezni, a körülötted levő dolgokat is, hogy jobb kedved legyen.

5. Vígjátékok ezerrel

Perverz vígjátékok! Na jó, ez személyes kedvenc. Ti is tapasztaltátok, hogy megnéztek egy filmet, és olyan hangulatba kerültök? Ezért nézzetek vígjátékokat, főleg haverokkal, úgy extrán jó buli, és ilyenkor kit érdekel milyen idő van kint?

Szóval, a lényeg, hogy ne punnyadjunk, ne depizzünk, maxoljunk ki ilyenkor is mindent! #télenisbulivan

 

Írta: Tikvicki Dóra

A szerzőről