Pp kicsi 45
2018-09-25
23172373 2000259436926785 5629746514799051418 n

Programsorozatok, melyeket érdemes nyomon követni!

Összegyűjtöttünk öt, legalább havi rendszerességgel jelentkező előadást, amelyekből mindig lehet tanulni.

Új ismeretekre tennél szert, de túl szárazak a könyvek? Nem tudod, hogy melyik internetes oldalnak hihetsz? Kulturálódni szeretnél, de nem találsz olyan rendezvényt, amely érdekes és szórakoztató is egyben? Íme, öt olyan programsorozat felkeltheti az érdeklődésed:

BTK Hallgatói Filmklub
Szeretsz társaságban, nagy kivetítőn nézni jó filmet? Akkor a BTK Hallgatói Filmklubot neked találták ki! Minden kedden 20:00-tól az Auditorium Maximumban tekinthetsz meg egy-egy alkotást. Nem csak bölcsészeknek!

Kommektor
A Szegedi Tudományegyetem kommunikáció szakos egyetemistái által szervezett előadássorozat legtöbbször teltházas. Minden alkalommal a médiában elismert személyt mutatnak be, akitől bátran lehet kérdezni is. Erre szintén az Aud Max-ban kerül sor.

Közéleti Kocsma
Íme, egy olyan rendezvénysorozat, mely közben nyugodtan fogyaszthatod akár a kedvenc alkoholos italodat is. Kell ennél több?

Online Marketing Meetup
Érdekel az online marketing minden csínja? Akkor látogass el a Campus Beer & More-ba és fülelj, hiszen hasznos praktikákra tehetsz szert! Fiatal és sikeres vállalkozók mondják el, mit hogyan érdemes csinálni az előre lépés érdekében.

Pedagógiai esték
A Mentor(h)áló és az IH Rendezvényközpont közös szervezésében hetente professzorok tartanak izgalmas előadásokat. Nem mindennapi témák szem- és fültanúi lehetnek a jelenlévők.

Írta: Kiss Tamás
Fotó: Kommektor FB

A szerzőről