Pp kicsi 45
2019-04-24
Np

Jótékony metálkodás a Gin tonicban

Underground zenekarok lemezbemutatóval egybekötött jótékonysági koncertet adnak pénteken, a belvárosban.

A Karácsony közeledtével az egyre abszurdabbá váló lóti-futi és a csicsás városi fényáradat mellett szerencsére a segítő szándékú, nemes gesztusok is megszaporodnak. Utóbbinak egy egyszerű példájával találkozhatunk pénteken, egy szegedi szórakozóhelyen. Két helyi, egy vajdasági és egy fővárosi metalzenekar úgy döntött, hogy év végi koncertjük bevételének rájuk eső részét a Csillogó Szemek Alapítványnak adományozzák. Az alapítvány a Fekete István Általános Iskola mozgássérült csoportjának támogatására fordítja az összeget.
Az est további különlegessége, hogy dupla lemezbemutató. A fellépők lokális részét aligha kell bemutatnunk, hiszen idén többször is játszottak a városban. A Balkan Shadows bemutatkozó kislemezének megjelenését ünnepli, mely a Magamra Tűvel Vésem címet viseli, a Colmena pedig második, Naplemente című EP-jét hallatja élőben is. Először érkezik Szegedre a fővárosi Idol Of A Broken Mind, akik nagyon várják, hogy megmutathassák magukat az itteni közönségnek. Végül, de nem utolsó sorban egy friss zentai formáció, a Winnie's Stones is tovább színesíti a buli felhozatalát.

Eme karitatív megmozdulást a súlyos nyári koncertet adó, olasz Dead Like Juliet és az AWS is nagyon ajánlja egy-egy videóüzenet kíséretében.

Tehát, aki 2017-ben még utoljára tombolna egy nagyot, annak december 22-én a Gin tonicban a helye! És ne feledjétek: "Kapni jó, de adni még jobb!"
További részletek és hallgatni valók a Facebook-eseményben találhatók.

Kép: Facebook

#supporttheunderground   #charity

A szerzőről