Pp kicsi 45
2019-04-26
Randiz%c3%a1s 3 pua.hu

Hogyan (ne) csajozzunk?

Ha az újévi fogadalmaid között szerepel a társkeresés, akkor fontold meg baráti tanácsainkat! (Szabó Nándor Zsolt cikke)

Sok ismerkedési ötletet olvashatunk a neten, de vajon mik azok a tuti tippek, amelyek hozzásegíthetnek minket a biztos sikertelenséghez?

 „Szia, Cica, van gazdád…?”

Tökéletes kezdete lehetne egy akciófilmnek. Valószínűleg a hölgyemény legszívesebben páncéltörő rakétákkal lőne ránk, olyannyira elnyertük tetszését. Innen már csak egy lépés a siker – vagy a szakadék? 

„Szia, olyan szépek a szemeid, nem hívnál meg egy italra?”

„De. Azonnal.” Bizonyára ez lesz a reakció. Ha pedig mégsem, akkor jobb, ha rögvest húzzuk a nyúlcipőt, ezért érdemes közel tartózkodni az ajtóhoz, hogy a kellő pillanatban gyorsan kereket oldhassunk. Mi lehetne veszedelmesebb, mint egy sértett leányzó? Bizonyára csak a leendő anyósunk!

„Az exemre emlékeztetsz.”

Amennyiben így találtál "bókolni", akkor menekülj, ha kedves az arcberendezésed! Bizonyára az ördögi tüzes víz beszél belőled, ha azt gondolod, hogy ezzel osztatlan sikert arathatsz.

„Olyan szép vagy, mint egy vakondtúrás.”

Avagy hogyan csúnyázzunk le valakit diszkréten és diplomatikusan. Bár senki sem firtatja a vakondtúrás esztétikus voltának lehetőségét, mégis azon dilemmázhat az illető, mivel dobjon meg minket. Ismét csak printet javaslunk!

„Szia, mintha már találkoztunk volna valahol…”

„Igen, bizonyára egy másik galaxisban. Yoda vagyok…” A tipikus városi csajozós szöveg, amit négy sör után tuti be kell dobni. Klasszikus eleme olykor a pofára esés művészetének, de ne keseredjünk el! Elvégre próbálkozni már csak szabad – és kell is. 

„Szemeid kereszttüzében égek…”

Ha ezt meggondolatlanul egy kancsal hölggyel közöljük, bizonyára nagyon hamar megismerkedhetünk a legközelibb orvosi ügyelet szépségeivel, szóval csak óvatosan!

„Szívesen fölvenném veled a CSOK-ot…”

Ennél szebbet mondani se lehetne. Vagy szánalmasabbat.

„Olyan vagy, mint a…”

Hagyjuk nyitva a hasonlatot és csak várjunk, amíg faképnél hagy.

„Anyámra emlékeztetsz…”

Ez az a pillanat, amikor végig kell gondolnunk, hogy tulajdonképpen mi a manót is akarunk. Remélhetőleg nem a vadnyugaton vagyunk, mert az nagy szívás! 

Szóval csak hajrá, ismerkedésre fel!
Keressük a leggázabb csajozós szövegeket, ha neked is van személyes tapasztalatod, várjuk olvasói levélben facebook-oldalunkon.

A szerzőről