Pp kicsi 45
2019-04-26
B%c3%b6lcs%c3%a9szb%c3%a1l

Bálozásra fel!

Merülj el Te is a görög hangulatban! (Rada Beáta cikke)

Ha február, akkor báli szezon. ​Idén se hagyd ki a Bölcsészettudományi Kar egyik legnívósabb rendezvényét, a már hagyománnyá vált Bölcsészbált!  Február 16-án az IH Rendezvényközpontban megelevenedik a görög kultúra.

Tolnai Katát, a bál főszervezőjét kérdeztük, hogy megtudjunk pár infót a közelgő eseményről. Eredetileg hat témaötlet merült fel a testületben, de végül közösen döntöttök eme igen különleges tematika mellett. 

A BTK Csináld magad! eseményének köszönhetően mindenkinek lehetősége lesz a bál hetén különféle fejdíszeket és kiegészítőket készíteni, hogy még könnyebben idézhessétek meg Hellász hangulatát. Emellett természetesen a szervezők a díszítés révén is igyekeznek megfelelő atmoszférát varázsolni a bálozó közönségnek.

Egy bálról nem hiányozhat a bálkirály és a bálkirálynő sem. Ahogy megszokhattátok, idén is először a facebookon mérethetik meg szépségüket, illetve sármjukat a bátor jelentkezők, de később a helyszínen is lehetőség lesz a kedvencek támogatására. Ne szalasszátok el ezt a remek lehetőséget, hogy egy estére Szép Helenék vagy Zeuszok lehessetek!

És a legfontosabb kérdés: hogyan és hol lehet jegyet vásárolni eme fantasztikus eseményre?

A TIK Ajándékboltjában a sétálójegyeket február 16-ig, míg a vacsorajegyeket február 12-ig lehet megvásárolni. Ne feledjétek, hogy a helyszínen jegyvásárlásra nem lesz lehetőség, így időben szerezzétek be a jegyeiteket!

Minden további friss infóért figyeljétek a facebook-eseményt!

A szerzőről