Pp kicsi 45
2019-04-26
26907753 1615450691869708 9049412940891577469 n

Utálod a Valentin napot? Gyere velünk!

Ne otthon duzzogj, hanem csatlakozz a Bölcsész Játszóházhoz!

Szent Bálint napja senkit nem hagy hidegen. Van, aki örül, hogy ünnepelhet a párjával, mások Bridget Jones módjára szidják a szerelmesek napjával járó "kommersz kiszipolyozást", közben csendben irigykednek a boldog párokra. És vannak, akik egyszerűen viszketést kapnak az amerikai giccstől.

Ha te is az utóbbiak táborát gyarapítod, de mégsem szeretnéd egy sarokban kuksolni, akkor játssz velünk! Gyere el Valentin napi játszóházunkra, ahol az ünnepi téma ugyan adott, de megnyugtatunk: formabontóak leszünk. Rózsaszirmokkal és szív alakú bonbonokkal például biztosan nem fogsz találkozni.

Hogy pontosan akkor mi is lesz az a híres-nevezetes tematikus program? Ez egyelőre legyen meglepetés, de azért a programokból íme egy kis ízelítő.

Lesz PubQuiz, ahol a bátor jelentkezők megmutathatják, milyen sokrétű tudással rendelkeznek, főleg némi alkohollal átitatva. Ehhez szeretettel várjuk a jelentkezőket hok.szte.btk@gmail.com címen február 1-jéig (20 óra a végső határidő) . Az üzenetből ki ne hagyjátok a következőket: csapatnév, a csapattagok neve (4-5 fő); végül tárgyként adjátok meg: Pub Quiz. Érdemes próbálkozni, hiszen a győztesek fejenként egy korsó sört és 4cl Jägert guríthatnak le a diadal örömére. A kvíz 20:00-kor kezdődik, így kérünk minden csapatot, hogy a gördülékenység érdekében legkésőbb 19:30-ra érkezzen meg!

Aki lemarad, az se búsuljon nagyon, hiszen társas- és egyéb játék is lesz bőven: Activity, Gazdálkodj Okosan!, Ki nevet a végén? Catan telepesei, Rummikub, Ki marad állva? Drinking Game, Darts, Csocsó és Guillotine.

Az este zárásaként pedig, aki még bírja szusszal, annak irány a JATE Klub, ahol a ZMK-val együtt bulizva indíthatjátok a szemesztert.

Ne habozz: Bálint-napozz velünk ma (február 5-én) este hattól az A.Platz-ban!

A szerzőről