Pp kicsi 45
2019-03-19
Np

25 éves jubileumi Alvin'-koncert Szegeden

A nyíregyházi punkzenekar különleges születésnapi bulit tart a napfény városában, a Szükségállapottal karöltve.

Idén negyed évszázados az Alvin és a Mókusok. Ezt a szép kort kellően meg is ünneplik. 2018-ban mindössze huszonöt klubkoncertet adnak, ebből tizenhármat itthon, tizenkettőt pedig az ország határain túl. Az Alvin 25 nevezetű jubileumi körútból természetesen a zenekar egyik kedvenc városa, Szeged semmiféleképpen sem maradhat ki! Február 9-én a JATE Klubban táncoltatják meg a közönséget. Minden bizonnyal elhangzanak majd az eddigi munkásságuk meghatározó szerzeményei, amelyből jó pár van, így hosszú és emlékezetes koncertre lehet számítani.

Alvinék azon kevés hazai nagyzenekarok közé tartoznak, akik színvonalas underground előzenekart visznek magukkal a turnéikra. Ennek a jó szokásuknak köszönhetően most a Szükségállapot a vendégük. Az egri csapat 21.00-kor kezdi megalapozni a hangulatot, így erősen ajánlott időben érkezni! Legutóbb tavaly májusban csaptak nagy bulit nálunk, amelyről itt meg is tekinthettek egy felvételt. 

Belépőjegyek személyesen a JATE Klubban (nyitvatartási időben), illetve online a Tixa oldalán vásárolhatók. További részletek a Facebook-eseményben találhatók. A koncerthez egy rövid kedvcsináló videó is készült:

Kép: facebook.com/Alvin.es.a.Mokusok

A szerzőről