Pp kicsi 45
2019-03-19
Np

Csöndban'D – „Lassulj le egy percre!”

Február 16-tól különleges koncertsorozat veszi kezdetét Szeged belvárosában.

Valószínűleg minden zenész életében eljön az a pillanat - ha csak egy percre is – mikor behúzná a kéziféket, elmerülne a gondolataiban és új távlatokat nyitna maga előtt. E távlatok között sétálgatva talán még ahhoz is kedvet kap, hogy újra értelmezze a dalait, új köntösbe öltöztesse őket és ezáltal maga is másképp szemlélődjön a világban.

- fogalmaznak a szervezők: Darvasi Líviusz és Varga Kornél.
Február 16-án kezdődik a Csöndban'D nevezetű rendezvénysorozat, melynek a Millenniumi Kávéház ad otthont. Minden alkalommal egy-egy közkedvelt hazai zenekar frontembere adja elő saját szerzeményeit vagy éppen az egész csapat játssza el a dalait újragondolva, akusztikus formában.
A koncertek sora Beck Zoli szerzői estjével indul, amelyre mindössze három nap alatt elkelt az összes jegy. Őt követi majd a Maszkura és a Tücsökraj és a Tha Shudras közös hangversenye, később pedig a Lóci Játszik akusztikus koncertje. Négy hónapon át különböző műfajban alkotó formációk, illetve énekesek a megszokottól eltérő, egyedi, bensőséges hangulatú estékkel kedveskednek a hallgatóságnak.

További részletek és információk a Csöndban'D Facebook-oldalán, illetve az eseményekben találhatók.

A teljes programsorozat:

Kép: facebook.com/csondband

A szerzőről