Pp kicsi 45
2019-04-24
Np

Szegedre is jön a Tankcsapda ritkán játszott dalaival

Márciusban eddig talán sosem hallott szerzeményeket hallhatnak a JATE Klubba látogatók.

Sokan mondják a Tankcsapdára, hogy eladta magát, azonban pont ők azok, akik még mindig ellenállnak a haknizásnak. Érdemes figyelembe venni, hogy az utóbbi években olyan formabontó húzásaik vannak, amilyenek semelyik más hazai mainstream rockzenekarnak nincsenek. A lassan harminc éves banda idén egy kimondottan különleges turnéval rukkol elő. Tizennégy állomáson keresztül csak olyan dalokat játszanak, amelyeket, lehet, hogy még a legnagyobb rajongóik sem hallottak eddig élőben. Szeged is e szerencsés városok közé tartozik. Nagyon rég lehetett olyan, hogy a Tankcsapda ilyen „szűkös” helyen adott klubkoncertet.

A „BÉOLDAL TURNÉ” egy rendhagyó koncertsorozat! A zenekar teljes életművéből, élőben még soha nem, vagy csak nagyon ritkán játszott dalokból válogatunk, de egyetlen közismert dalt sem játszunk. Biztosak vagyunk benne, hogy a dalválasztás a zenekart jól ismerők és a ritkaságokat kedvelők számára így egy igazán különleges élmény lesz!

Belépőjegyek személyesen a JATE Klub kávézójában, nyitvatartási időben (10:00-17:00), illetve online Rock1 és a TicketPortal oldalán vásárolhatók. Érdemes sietni a jegyek beszerzésével, ugyanis szinte biztos, hogy teltházas lesz a koncert! További részletek a Facebook-eseményben találhatók.

Kép: facebook.com/Tankcsapda

A szerzőről