Pp kicsi 45
2018-10-20
Tan%c3%a1ri

Le ne maradj: szerdán osztatlan tanári szakest!

Február 28-án a bölcsész szakestek palettája új színfolttal bővül: ekkor rendezik meg az első osztatlan tanári szakestet.

Hogy mire számítsatok? Lesz itt családias hangulat, csapatverseny, Jate buli, egyszóval minden, ami a műfajtól elvárható. Legjobb buli persze csapattagnak lenni, hiszen a versenyzők nemcsak élményekkel gazdagodhatnak, hanem garantált a helyszíni ajándékcsomag, sőt a legjobbak ezenfelül még értékes nyereményeket is kaphatnak! 4-6 fős csapatok jelentkezhetnek a  szteehokttsz@gmail.com  e-mail - címen. Ne felejtsétek el megadni a következőket: csapatnév, csapattagok neve, kar, szak, évfolyam.

Aki ebből kimarad, annak sem érdemes elkeseredni, hiszen a fergeteges hangulat mindenképpen garantált. Ekkora tömegben szurkolni önmagában is élmény, főleg, ha hozzávesszük, hogy biztosan sok izgalmas jelmezt fogsz látni. Sőt arra is van esély, hogy összefutsz a legjobb arc tanárokkal, hiszen jelenlétük pluszpontot hoz a csapatoknak. 

Ha nem vagy csapatban, de semmiképp sem szeretnél lemondani a meglepetés-ajándékról, akkor nem kell mást tenned, csak maskarába bújnod. Nálunk mindenki, aki a farsangi tematikának megfelelő öltözéket viseli, jutalomban részesül!

Kapunyitás 19 órától lesz; a csapattagokat fokozottan kérjük, hogy 20 órára jelenjenek meg. 

Kezdj velünk új hagyományt! Szeretettel várunk!

 

A szerzőről