Pp kicsi 45
2018-09-25
Oscar special

Ebből válogathatsz márciusban

Mazsolázz legfrissebb programajánlónkból! 

Március 5. - Bölcsész Játszóház (Oscar Special)

Ha már úgyis mindenki a kis aranyszobrocska lázában ég, miért ne tegyük mi is? Persze nem árt ismerni az elmúlt évek Oscar-termését és a filmben játszó színészeket, ugyanis a feladatok rájuk épülnek majd. Csapatoknál plusz pont, ha a kedvenc színész(nő)d bőrébe bújva érkezel, de ha nem versenyzel, öltözz be akkor is bátran! Csak úgy, l'art pour l'art. Aki lemaradt a csapatversenyes jelentkezésről, az se csüggedjen: a drukkolás is kiváló élmény lesz és persze a kedvenc társasjátékok változatlanul szeretettel várnak mindenkit.

Március 6. - BTK/TTIK JATE Buli

Fenyeget a tavaszi fáradtság? Esetleg egy kis télvégi depivel megtámogatva? Legjobb védekezés a támadás, előzd meg egy fergeteges bulival! A jól megszokott hangulatról DJ Dzsi és Vicktor Smith gondoskodik majd. A belépők a következőképpen alakulnak: SZTE diákoknak: 500 HUF, külsősöknek: 1000 HUF. Ha szűkös volna a havi keret, akkor se aggódj, ugyanis a belépés TTIK , Radnóti, illetve Fricsay kártyával 01:00-ig ingyenes! (A TTIK-s kártya átvehető a TTIK HÖK irodán nyitvatartási időben, a Radnóti kártyát pedgi a BTK HÖK Irodán tudjtátok felvenni ügyeleti időben: BTK Épület II. emelet, a lifttel szemben).

Március 8. - Bölcsész Felolvasóest és Slam Poetry

Ha érzel magadban költői és/vagy slammer vénát, akkor ott a helyed! Ne csak a fióknak alkoss, oszd meg bátran műveidet hallgatótársaiddal. Nézőként is szeretettel várunk!

Március 12. - Csináld magad

Egyelőre még nem fix, hogy mi készül majd műhelyünkben, de a jó hangulatot és a szép kézművestermékeket garantálhatjuk. Egy fárasztó nap után kiváló relaxálás leülni és addig szöszmötölni, amíg egy szép lakásdísz, bizsu vagy más hasonló kerül ki a kezed alól.

Március 13. - Jeges est

A belépés diákigazolvánnyal díjtalan, regisztráció azonban szükséges. Korcsolyát is adnak, kesztyűről viszont neked kell gondoskodnod (viselése kötelező, tehát nem érdemes az elbliccelésével legénykedni). Jó hír, hogy ha még szükséged van kötelező tesire, akkor a korizással pótolhatsz 1 órát; csak ne felejts el külön feliratkozni a kint tartózkodó testnevelő tanárnál ott, ahol az ingyenes egyetemi korcsolyákat osztják. Helyszín: Városi Műjégpálya, Szabadkai út 18.; időpont: 22:00 - 24:00.

Március 19. - JATE Party

Ismét együtt bulizik a BTK, a ZMK és az MK!

Március 21. - II. Bölcsész Gameverseny

Hagyományt teremtettünk tavalyi versenyünkkel. Akkor Fifában mérhették össze ügyességüket a legnagyobb játékosok, idén izgatottan várjuk, hogy melyik játékot szavazzátok meg győztesnek.

Március 22. - Közéleti Kocsma

Ezúttal is izgalmas és gondolatébresztő témákkal várunk!

Filmrajongók, ne csüggedjetek, nem marad el a Filmklub sem! Hetente érkezünk majd az aktuális ajánlókkal, addig is itt egy gyors áttekintés a márciusi kínálatról:

március 6. - Casablanca

március 13. - Három óriásplakát Ebing határában

március 20. - közönségszavazás lesz

 

 

A szerzőről