Pp kicsi 45
2019-04-24
Break sugar addiction part 1 815

Édességfüggő vagy? Akkor a következő dolgok tuti ismerősek lesznek!

Élvezd bátran a dolce vitát!

Te is bárminek ellenállsz, kivéve a kísértést, főleg, ha az csoki vagy süti formájában jelentkezik? Nyugi: nem vagy egyedül. Pontosan tudjuk, mit érzel.

Univerzális megoldás

Sikerült egy vizsga? Elhasaltál egy zh-n? Kipletykáltak a barátnőid? Végre elhívott randizni a reménybeli nagy Ő? Teljesen mindegy, egy isteni habos sütemény kiváló búfelejtőnek is, meg jutalomfalatnak is.

„Országomat egy…”

Jóformán bármire rá lehet venni, ha cserébe valami édeset ígérnek. Ezt persze minden ismerősöd kiválóan tudja és gátlástalanul ki is használja, de ez téged egyáltalán nem zavar. Sőt: akármennyi munkát is sóznak a nyakadba, te már előre örülsz a beígért finomságoknak.

Mindig van dugicsokid

Mármint akkor, ha egyedül laksz a szobádban. Ha testvér vagy lakótárs is akad, az már kis zavart okoz az Erőben. Ugyanis hiába dugod el a csokit, ők általában mindig előbb találják meg, mint ahogy te hozzájuthatnál. (Te viszont az övéket soha… ki érti ezt?)

„Csak egy falatot…”

Meg még egyet, meg még egyet, meg… és addig kóstolgatod a nagy zacskó cukorkát, amíg az egész el nem fogy. Pedig nassolás mellé gondosan bekészített dvd még a főcímdalnál sem jár.

Elvonási tünetek

Egészségügyi vagy hiúsági megfontolásból időről időre megpróbálsz leszokni. De hiába, mert minden egyes alkalommal olyan veszekedős leszel, hogy a barátaid inkább betömik a szádat, csak hallgass már el végre. És mi mással tennék, mint egy extra finom bonbonnal?

 

Írta: Pásztor Pálma

 

A szerzőről