Pp kicsi 45
2019-03-25
Believe revel in the single life

Dolgok, amik miatt jó szinglinek lenni

„Ha nincs nő, akkor nincs is több sírás!”

Sub Bass mester is megmondta a tutit, de azért tegyük hozzá, hogy pasival is állja a szlogen. Egyedül vagy, és vágysz egy társara, aki megért és veled van jóban rosszban? Engedd el. Inkább élvezd ki a szingli létforma előnyeit. Na, nézzük mit mond a rutin és az évek!

1) Szabadabadon

Nos, mi más is lenne az első legjobb dolog a szingliségben, mint a totális szabadság. Pasizhatsz, csajozhatsz, és nincs, zavaró tényező, mint egy barát vagy barátnő. Akárhova elmehetsz, akármit megtehetsz. Érdemes kihasználni mindent, amit egyedülállóként jó csinálni, amíg be nem kötik a fejed, nehogy később megbánd, hogy nem tetted. Szingliknek áll a világ!

2) Az egzisztencia csúcsán

Ha párkapcsolatban élünk, alkalmazkodunk. Ez alap. Ha valaki kapcsolatból kapcsolatba ugrik, az bizony problémás, hiszen önértékelési gondok is lehetnek a háttérben. A lényeg, hogyha egyedül vagyunk, akkor tudjuk csak igazán megismerni önmagunkat, és rájönni, hogy milyen jóarcok is vagyunk ott legbelül. Nem lesz több pszichoblabla, nyugi.

3) Idő, idő, idő

Egy kapcsolat tökre időigényes, a másik mindig találkozni akar, meg ezt csinálni, meg azt csinálni. Na, haló, álljon meg a menet! Ha egyedül vagy, sokkal több fontos dologra van időd, mint például sörözés a haverokkal, sokszor. Kell ennél több? De kevesebb sem.

4) Relax

Szétszórt gatyák, elmosatlan tényérok, veszekedés, féltékenység, hiszti? Ó, pfúj! De no para, van megoldás, legyél szingli! Lehetsz rendetlen a magad örömére, úgyse szól bele senki. Ráadásul tiszta chill lesz az egész életed, nincs, aki traktáljon. Lazaság.

5) Nem elsietni semmit

Nos, a nagybetűs szinglik, akiknek ez nemcsak egy köztes állapot, tudják, hogy nem kell elsietni a párválasztást, hiszen százszor jobb egyedül, mint egy rossz kapcsolatban (vagy kevésbé jóban). Tehát nyugodtan válogathatsz, átgondolhatod, hogy milyen emberért vagy hajlandó odadobni ezt a csodás létállapotot. Szóval, ha egy vérbeli szingli megállapodik, azt igazán értékelni kell! Na jó, ez kicsit nyálas lett, igazából megsúgom, hogy az első pont a tuti tipp, a többi csak filozofálás.

Most mondja valaki, hogy egyedül lenni nem király!

Ja, és ne feledjük, a szingliség életstílus. Pacsi!

 

Írta: Tikvicki Dóra

A szerzőről