Pp kicsi 45
2019-03-19
Np

Ütős klippel jelentkezett a Handout

A friss videóval előállt zenekar bő félév pihenés után pénteken újra színpadra áll.

Városunk egyik feltörekvő metalzenekara, a Handout új videóklippel rukkolt elő. A kisfilm a csapat tavaly megjelent első, Off The Beaten Path című nagylemezének egyik tételéhez, a Reanimate-hez készült. Különlegessége, hogy a Városi Sportcsarnokban, egy ketrecharc-ringben forgatták, és két elismert MMA-harcos, Makai Renátó és Stétz Dániel is szerepel benne.

A banda gondolatai az új klipről:

„A zenekarunk harmadik klipje a mindennapi harcot mutatja be, amit nap, mint nap megvívunk életünk során. Véleményünk szerint egyre többen menekülnek el a problémák elől, pedig csak úgy tudjuk legyőzni azokat, ha szembenézünk velük. [...]
A Reanimate című számunk fő célja, hogy egekbe verje az adrenalint, a nehezebb státuszokban berobbantsa az ember életben tartó, túlélő ösztöneit.
A ketreccel magát az élet szürke napjait szimbolizáljuk, hogy a nagyobb pofonok, mélyebb fájdalmak után egyszerűen képesek, vagyunk-e egy páli fordulattal kiütni a negatív hullámokat és megtalálni a nyitott ajtót, sebeinket büszkén viselve eltávozni a rideg, vérfoltos ketrecből.
A választás természetesen csakis a mi kezünkben van, hogy melyik harcossal fogunk azonosulni.

A srácok több mint félév után holnap, azaz március 23-án újra a szülővárosukban zenélnek, a Kétes és a bemutatkozó WTTD társaságában. A koncertnek a belvárosi Gin tonic ad otthont. További részletek a Facebook-eseményben taláhatók.

Íme, az új videó:

A szerzőről