Pp kicsi 45
2018-10-16
Btk h%c3%b6k

A BTK HÖK áprilisi kínálata

Sport, kézműveskedés, ivászat, filmek - mindenki megtalálja a kedvére valót!

Április 5. - BTK & ZMk JATE

Mi mással is lehetne nyitni a hónapot, mint egy fergeteges bulival? A hónap első csütörtökjén együtt partiznak a bölcsészek és a zenészek!

Április 9. Bölcsész játszóház

Kedvenc társasjátékaitok áprilisban is várnak. Családias hangulat, vidám versengés, minden adott egy feledhetetlen estéhez!

17.  Szevasz Tavasz

Idén is változatos sportolási és egyéb szórakozási lehetőségekkel várunk benneteket! Foci, kosárlabda, pingpong, tenisz biztos lesz a palettán. Aki inkább izomból szereti nyomni, annak javasoljuk a kötélhúzást, az izgalmas kihívások kedvelői pedig biztos díjazzák a falmászást, a rodeóbikát, az íjászatot vagy akár az .Airsoftot a Magyar Honvédséggel. Lesz még bungeerun és lengőteke is. Ha valaki inkább bicepszre gyúrna (és közben rögtön vissza is pótolná az elveszített kalóriákat), annak hajrá a sör-virsli versenyben, de csatlakozhat a bográcsozáshoz is. Aki mindebből nem tudna választani, az ássa el magát, próbára teheti tehetségét az aszfaltrajzban, a rekeszépítésben vagy a Csináld Magad programunkban (középpontban a Föld napja és az újrahasznosítás). Lesz vízipipa is! Értékes nyeremények, rengeteg szórakozási lehetőség, izgalmas feladatok és garantált jókedv vár! Gyere és éljük át együtt a Szevasz Tavasz különleges hangulatát!

Április 11. - Költészet napi felolvasóest és slam

A magyar költészet napjába simán belefér a modern, sőt akár a saját is. Csatlakozz te is jó hangulatú estünkhöz! Nevezhetsz verssel vagy akár novellával (utóbbi maximum ötperces lehet); a határidő április 9. A beküldött munkákat lehetőség szerint a szerzőik olvassák fel, de persze igény esetén ettől a szervezők hajlandóak eltekinteni, és felolvasó adja majd elő ezeket a műveket. 19:30-tól pedig a Slam Poetry Szegedé a színpad! (Figyelem! A Felolvasóest célja nem a versengés, nem is lesz jutalom, vagy nyeremény. A cél a művek olvasóközönség elé tárása, illetve az írói fejlődés segítése.)

 

Ha szereted a folyákony jókedvet és a kihívásokat, akkor túrázz velünk! 5-6 fős csapatok jelentkezését várják személyesen az SZTE BTK HÖK irodán ügyeleti időben vagy e-mailben a hok.szte.btk@gmail.com címen. Fontos, hogy a jelentkezés tartalmazza a csapattagok elérhetőségeit és egy csapatnevet. Minden csapat menetlevelet fog kapni, amelyen fel lesz tüntetve, hogy milyen sorrendben kell haladniuk. (Csapatoknak gyülekező: Hungi Vigadó 19:00, eredményhirdetés: Cool Club 00:00). A bátor túrázók az alábbi vendéglátóipari egységeket érintik: Hungi Vigadó, A.Platz, Nyugi Kert, Pivo Vár, Lvl Up eSport Bár, DTK&Pub, Center Cafe & Bar és Cool Club. Aki pedig elég bátorra itta magát, az a karaoke afterpartyban (23:30-tól) is villanthat énektudásával. Sok vesztenivalója nem lesz, a szintén elázott hallgatóság bizonyára úgyis lelkesen megtapsolja majd!

Április 19. - Közéleti kocsma

Izgalmas témák, eredeti nézőpontok és jó társaság. A Közéleti kocsma áprilisban is hozza majd a megszokott színvonalat!

Április 23. - Könyves piknik a Nyugiban

(Nem csak) könyvmolyoknak! Tavaszváró könyvbörze, könyvcserebere vár benneteket, és érdekes vetélkedőkben versenghettek a kedvezményekért, belépőkért és egyéb nyereményekért. Lesz barangolás a BTK épületében, ahol keresünk-kutatunk és ha találunk, akkor nyerünk! Sőt játékos vetélkedőkkel bemutatkozik a Somogyi-könyvtár is. Nem maradhat el a zenei aláfestés sem, erről a SUHOV gondoskodik majd.

 

 

 

A szerzőről