Pp kicsi 45
2019-04-24
F

Világhírű fellépő a Fishing On Orfűn!

Idén, június 20. és 23. között a legkedveltebb hazai előadók mellett neves külföldi zenekarok is emelik a fesztivál színvonalát.

„A Fishing anno alterfesztként indult, és most, miután a hazai popzenei kínálatot ismét mesterségesen szétválasztották a nagy rádiók által nyomatott kommersz popra és minden más ezen kívül eső zenére, mi egyértelműen a ’minden más’ fesztiválja szeretnénk lenni, már csak hagyományaink miatt is.”

Fogalmazott Lovasi András, a fesztivál szervezője. Az egyik leghangulatosabb és legkedveltebb hazai fesztivál idén visszatér a gyökereihez, hogy szinte szponzormentesen, teljesen függetlenül, a kereskedelmi még inkább nemet mondva szervezzék meg a FOO-t. Továbbra is az értékteremtésen van a hangsúly.

Idén a legnagyobb durranás a brit The Subways lesz, akiket senkinek se kell már bemutatni. Az ismert garázsrock-trió fülbemászó slágerei mellett hatalmas színpadi energiájáról is híres. Mellettük olyan különlegességek ejtik majd ámulatba a közönséget, mint a frontcsajos osztrák/angol Petrol Girls, a francia Birds in Row, a lengyel BelzebonG, a szintén brit Orchards vagy a cseh Donnie Darko, csakhogy néhányat megemlítsünk.

Hazai részről sincs panasz: mindenki megtalálhatja kedvenc műfaja jeles előadóit az alternatív rocktól kezdve, a hip hopon, a pszichedelikus zenén és a metalon át a punkig. Többek között lesz 30Y, Quimby, Supernem, AKPH, Apey & the Pea, Bohemian Betyars, PASO, Jazzékiel, Soerii & Poolek, Téveszme, és így tovább. Ráadásul különleges koncertet ad a 10 éves debütlemezét ünneplő Óriás.

Érdemes sietni a jegybeszerzéssel, ugyanis a bérletek 90%-a már elfogyott! Belépőjegyek itt vásárolhatók.

További részletekért, friss információkért és a teljes zenei programért érdemes a fesztivál hivatalos honlapját, Facebook-oldalát és eseményét látogatni.

Íme, egy kis ízelítő a külföldi fellépők egy részéből:

Fotó: fishingonorfu.hu

A szerzőről