Pp kicsi 45
2018-11-15
What is flirting 1

Te sem tudsz flörtölni? Akkor ezek a helyzetek ismerősek lesznek!

Mindent meg lehet tanulni. Vagy nem.

A flörtölés mestersége komoly tudást igényel. Nem is mindenki tudja alkalmazni ezt a bonyolult műveleteket tartalmazó, kódolást és dekódolást igénylő jól felépített hálózati rendszert. Nézzük, hogy is van ez?

1) Seregszemle

A randi enumeráció, avagy a hódolók felsorakoztatása. A lányok hajlamosak arra, hogy regéljenek a megannyi udvarlóról, hogy érezze a pasi a különlegességet, de ez nem jó taktika, inkább elrettentő. De azért ne felejtsük, hogy a fiúk is képesek avval dicsekedni, hogy hány lányt megkaphatnának. Nos, ez sem nyerő téma.

2) Gesztikuláció a köbön

Valahogy fel kell hívni a másik figyelmét, de azért csak óvatosan. A lányok hajlamosak a túlzott tekergésre, avagy a ribancmozgás gomb benyomására, hajtekergetésre, pillarebegtetésre, meg még Isten tudja mire.

3) Intimszféra, minek?

Nos, ez pedig inkább a fiúkra jellemző, hogy képesek rögtön belemászni a privát szférádba. Jaj, van egy pilla az arcodon, meg milyen puhának tűnik a hajad, maradt egy kis sörhab a szádon. Mind ismerjük ezeket a trükköket, de sokan nem szeretjük, maradjon csak az az asztalnyi távolság.

4) Bekented magad nevetgéllel?

Na, az ilyeneken nem nevetünk. Az emberek gyakran szeretik megnevettetni a másikat, és nyilván jól esik, ha betalál egy-két poén. Viszont, van, hogy összezavarodsz, hogy most mi a poén, és mi a komoly dolog, úgyhogy inkább mindenen nevetgélsz. Lehet nem tűnsz majd százasnak, de végül is a kellemetlen csendet elkerülted.

5) Pia fitogtatás

Meg akarod mutatni, hogy tartod vele a tempót, és hogy bármit megiszol? Hát, ha menni fog, akkor hajrá, viszont nem túl menő, ha még a csábítás időszakában támogatnia kell a másiknak miközben rókákat kergetsz.

6) Megnyerted!

A főnyereményt. Még a nevedet sem tuti, hogy megjegyezte, de már lenyomtad a torkán, hogy mennyit keresel, milyen intelligens, kedves, jófej, vicces, aranyos, hazudós vagy. Ja, hoppá, az utolsó csak indirekten van benne. Nos, lehet, hogy tényleg egy főnyeremény vagy, de nem kell ezt rögtön a tudtára adni, rémisztő mindkét nem számára.

7) Te-te-te-tetszel

Bizony zavarában az ember nem mindig találja a megfelelő szavakat, főleg, ha még ittas is, vagyis akkor már más miatt nem tudunk rendesen artikulálni. Kinek nem ugranak be jelenetek tinivígjátékokból, amikor egy félős fiú baromságokat dadog a suli legmenőbb csajának? Megesik az ilyen amúgy is, bele kell jönni.

8) Olvaszd fel jégszívemet!

Talán inkább a lányokra jellemző, hogy szeretik adni az elérhetetlen jégkirálynőt, amivel nincs is gond egy szintig. Van, hogy bizony túltolja az ember, és inkább elrettenti a férfiakat, mintsem arra tántorítja őket, hogy adjanak bele apait, anyait. Bár, van, hogy túl kényelmesek a férfiak, mondjuk ki.

9) Online tökösen

Manapság kikerülhetetlen, hogy ne beszélgessetek valamilyen közösségi médián keresztül, és bizony itt is el lehet szúrni. Például, ha elkezdesz flegmáskodni, nehogy azt higgye már, hogy nyeregben van. Hogy is gondolta a parasztja?

Másik kellemetlen dolog, amikor túlzottan elszárnyal a perverz fantáziád, és olyanokat írsz, amiket a pornófilmekben hallottál. Nos, ez undorító és rémisztő.

10) Vissza az agarakkal

Még fel sem szedted a csajt/pasit, de már olyanokról beszélsz, hogy milyen szép pár lennétek, milyen lenne a közös gyereketek, satöbbi? Gyerekek, ez viccnek is rossz. Még közös mopszról sem szabad beszélni addig, amíg nem vagy tuti nyeregben. Ne kérjük már meg egymás kezét, amíg a vezetéknevét sem tudjuk.

Flörtmesterek jelentkezzenek!
 

Írta: Tikvicki Dóra

A szerzőről