Pp kicsi 45
2019-03-25
Np

Kanyarban a Szegedi Egyetemi Napok!

Csütörtöktől Szegeden is kezdetét veszi a fesztiválszezon.

Mindjárt itt a vizsgaidőszak, közben rohamosan közeledik a nyár és vele együtt a fesztválszezon. Viszont Szegeden már ezen a hétvégén beidul

Az SZTE EHÖK idén is megrendezi a Szegedi Egyetemi Napokat, vagyis a SZEN-t vagy ha úgy tetszik, Suniversity Dayst. Május 10-12-igHattyas sori Sportközpontban a bulizásé a főszerep. Három estén keresztül három színpadon különböző zenekarok, énekesek és Dj-k szolgáltatják a talpalávalót. 
A fesztivál fő fellépői a Punnany Massif, a WellHello és a Cloud 9+, de többek között olyan fellépők is szórakoztatják majd a nagyérdeműt, mint az Animal Cannibals, Csordás Tibi, az UFO, Edo Denova, Lennard vagy a Suck My Disco.
A fesztivált csütörtök este 9-kor a SunCity Brass nyitja a Party Arénában, amely egyben a legkülönlegesebb műsor is lesz, így érdemes időben érkezni. Ezt követi a rektori köszöntő, és kezdetét is veszi az önfeledt szórakozás. A Retro Sátorban pedig Dumaszínház várja a nevetni vágyókat.

Május 11-re, azaz péntekre Prof. Dr. Szabó Gábor rektori szünetet engedélyezett (amely a levelező tagozatos hallgatókra nem vonatkozik).

Napijegyek és bérletek elővételben online a Meex oldalán, illetve személyesen az SZTE Ajándékboltban vásárolhatók, csak készpénzes fizetéssel. Az SZTE hallgatói, dolgozói és Alma Mater-tagok számára kedvezményes jegyek vannak.
További részletek és napi programbontás a Facebook-eseményben találhatók.

A szerzőről