Pp kicsi 45
2019-04-24
Featured image junk food fat tax

Kísértések, amiknek csak ritkán tudunk ellenállni

Hétköznapi bűnbeeséseink, amiket valahogy sosem sajnálunk elkövetni. Vajon miért? :)

Van, amikor az ész az úr, és van, amikor erőt vesz rajtunk valami furcsa, belső késztetés, hogy rúgjunk fel egy-két szabályt, mert miért ne? A miértekre általában később választ is kapunk, ami nem mindig kellemes- de az addig eltelt időben bűntudat nélkül élvezzük az alábbi kis szabályszegéseket.

Édességek és minden, ami szennykaja

Hiába a fogadalmad, hogy ezentúl egészségesebb leszel, vagy legalábbis kevesebb olyan dolgot fogsz megenni, ami vagy tocsog a zsírban, vagy vastag, színes cukorréteg borítja, néha mégis elcsábulsz egy mignonra vagy egy tábla csokira. De hát ki nem?

Csak még egy rész...

Különösen vizsgaidőszakban tipikus, de tulajdonképpen bármikor, amikor nincs kedved valami hasznosabbhoz. Nem, Chuck és Blair nem fogja megvárni, ameddig befejezed a tétel kifejtését, ők most szerveznek meg egy újabb összeesküvést, nem fél óra múlva!

A lakás teljes körű feltakarítása...

... természetesen szintén egy fontos zh előtt. Éppen a napokban lehetőségem lett volna időben nekiállni egy beadandónak, de rájöttem, ez most sem lesz ilyen egyszerű. Hiszen el kellene végre mosogatni, megfőzni a vacsit, ja és a ruhákat is ideje már beszedni a szárítóról, ahol napok óta várnak a sorukra... És mindezt elhalasztani még pár órával (vagy nappal...), holmi házi dolgozatok miatt?! Ugyan kérlek...

Az a bizonyos plusz egy kör

Mert bírod, mert nem fog megártani meg amúgy is, "egy sör nem sör"? Hát persze... Aztán egy-két óra múlva nem érted, miért mozgatják alattad a padlót, ha felállsz... Hiszen az csak még egy kör volt, nem kettő! Vagy mégis…?

Az "ANNYIRA szép felső/cipő" esete

Ilyen biztos nincs még egy, sem más boltban, sem a gardróbodban. Ez különleges, és még a legújabb nadrágodhoz is illik, sőt, még alkalmakra is felvehetnéd bármikor. Ismerős? Túlzottan is, igaz? :)

Fényes felületek...

...és tulajdonképpen minden, ami átlátszó vagy tükörnek használható. Ne mondd, hogy nem vonultál még úgy végig a Kárászon, hogy nem nézted meg legalább egy-két kirakatban, hogy jól áll-e még a hajad, vagy a ruhád... Vagy nem csak egy-kettőben... Na ugye? :)

 

Írta: Holecska Tünde

A szerzőről