Pp kicsi 45
2019-04-26
19 pet 5296 800x520

10 ok, amiért nyáron a legjobb szinglinek lenni

Nyár van és semmi baj…

…a szerelem is napolaj! És most mindenki legyen szingli! Nem, ez a pillanatnyilat kapcsolatmentes állapotban levő emberekhez szól, akiknek ajánlom, hogy élvezzék ki a nyarat, hiszen szinglin is szuper dolgokat lehet csinálni, sőt!

1) A fesztivál azért jó…

…mert sok itt a csaj meg az innivaló. Nos, nyilván ez az első pont, hiszen nem rossz teljesen szabadon fesztiválozni, akkor is, ha nem a csajozás, pasizás az elsődleges szempont. Meg kell tolni a haverokkal a nyarat, és kiélvezni a szingli élet minden pillanatát!

2) Buli!

A haverokkal! Nyáron belendül a bulivonat, és nem kell gondolkodnod rajta, hogy a barátod, barátnőd mit szól majd egy újabb görbe estéhez a haverokkal.

3) Nyaralás

Ismét a haverokkal. Ha egyszer lesz egy komoly kapcsolatod, onnantól fogva úgyis a pároddal, utána a gyerekkel mész majd nyaralni, szóval irány a tengerpart és jóóó nagy csapatás. Hisz ez egy Karibi party a végtelen nyárban…

4) Flört a köbön

Végül is, nyáron nézünk ki a legjobban, barna bőr, a kilók is lejjebb mennek sokunknál, lehet mutogatni a kigyúrt felsőtestet, most kell bedobni magunkat. Ráér télre kapcsolatba bonyolódni, akkor legalább van, aki fűt.

5) Fényév távolság

Egy helyen tanultok és külön helyen laktok? Nyáron ez elég macerás dolog, valljuk be, hogy könnyebb ilyenkor egyedül lenni.

6) Nem izzadnak össze

Nem kell fogni senki izzadt kezét, puszit adni a homlokára vagy megölelni az izzadságcseppes testét.

7) Nem kell osztoznod a kaján

Nem nyal bele senki a fagyidba, és nyugodtan eheted a strandon a lángosod is.

8) Duhajkodhatsz

Nyáron jobban elengedik magukat az emberek, így nem kell attól félned, hogy a párod kiábrándul belőled, amikor telehányod a kerítést.

9) Nincs suli

Nincs panaszkodás. Nincs szükséged egy támaszra a vizsgák nyújtotta stresszben, aki meghallgatja minden búd, bajod, ahelyett, hogy tanulnál.

10) No para

Nem kell izgulnod, hogy valaki kiszeret belőled a fürdőruhás tested miatt. Ráadásul bárki bekenhet féltékenykedés nélkül. Szóval kend be a hátam, és… uh, ezt inkább hagyjuk, az én testemet ne fogdossa senki.

Nos, kedves szinglik, ne bánkódjunk, majd ismerkedünk télen!

Írta: Tikvicki Dóra

A szerzőről