Pp kicsi 45
2019-03-25
1 bad date intro 1497017521

Parák az első randin

Kiderül, hogy antialkoholista…

Az első randi mindig egy izgalmas szituáció, főleg, ha valamilyen online platformon ismerkedtetek meg, ami magával vonhatja a kellemetlen helyzeteket is. Nézzük, mikor kerülhet porszem a gépezetbe!

1) PS mester

Túlfilterezett, jól beállított képek? A netes ismerkedés egyik legnagyobb hátulütője, hogy mindig tud meglepetést okozni a randipartner külseje. És oké, hogy nem a külső a fontos, de ha számítasz valamire, és egy rosszabbat kapsz, akkor sajnos elmúlik a varázs. Ezért ne a legelőnyösebb képeinket tegyük fel magunkról kizárólag.

2) A szó elszáll…

Az írás bezzeg jól megy. A másik kellemetlen eset, ha tök jól elbeszélgettek a neten, de élőben nem megy olyan olajozottan a dolog, és jön a kínos csend. Én a bulizós sztorijaimmal szoktam sokkolni ilyenkor.

3) Ha prosztó paraszt

Ha azt mondja, hogy képeken nagyobb volt a melled, vagy vékonyabbnak tűntél, a másik oldalról pedig, hogy azt hittem kigyúrtabb vagy és hasonlók. Ez kifejezetten kellemetlen tud lenni, de ne önts rá a piád soha, kár érte, az italért természetesen.

4) Ha hősszerelmes

Ha paraszt az a baj, ha túl tapadós az a baj? Nos, ha már az első randin a közös jövőtöket tervezgeti, az már azért túlzás. Oké, ha fejben elképzeled a közös gyerekeiteket, de inkább tartsd magadban. Bár, inkább ne is képzeld el, para.

5) Ha túlfűt az erotika

Ha mindkettőtöket, akkor hajrá, de ha csak az egyikőtök szeretne egy görbe estét, az már necces. Inkább ne engedd, hogy hazakísérjen, ha nem akarsz semmit, nehéz aztán lezárni őket.

6) Ha valaki felönt a garatra

Ez persze csak akkor gáz, ha csak az egyik fél, a másik meg full józan marad. Mondjuk számomra ez vicces, de ha első randin fogja a fiú a hajad, akkor esélyes, hogy nem lesz második. De ki tudja, lehet unikumnak fog tartani.

7) Tűz és víz

Kiderül, hogy annyira különbözőek vagytok, hogy egy ép dologban nem tudtok megegyezni és akár össze is vesztek. Ez annyira nem is ritka eset, csak tudni kell kezelni. Szépen lelépsz és viszlát, szavasz!

8) Ha pszichopata

Vagy csak olyan dolgokat oszt meg veled, amiket nagyon nem láttál jönni. Nos, ilyenkor reménykedj, hogy kiférsz a vécéablakon.

9) Ha több vasat tartasz a tűzben

És ahol randiztok, pont ott van egy másik kiszemelted, vagy akivel előzőleg randiztál. Az a baj, hogy ilyenkor a filmes szituációk nem nagyon működnek, szóval hiába bújsz be az asztal alá.

10) Vehemens ex

Ha tied, ha az övé, ha letámad titeket egy mérges csaj vagy pasi, az elég gáz tud lenni. Viszont, ha már lezárt a dolog, akkor csak tudni kell kezelni, és mehet tovább a buli.

Na, kinek lesz ma este randija?

 

Írta: Tikvicki Dóra

A szerzőről