Pp kicsi 45
2019-03-19
150809 pn 065

Vár rád a BTK-ZMK GT!

Ki ne hagyjátok a nyár legnagyobb buliját! (Rada Beáta cikke)

Gratulálunk minden frissen felvett hallgatónak, akik túl vannak a legnehezebb órákon: amikor azt a bizonyos sms-t várják. Mivel is lehetne jobban megünnepelni a sikeres felvételit, mint egy izgalmas BTK-ZMK gólyatáborral? Én a helyedben nem hagynám ki!

Az egyetemi élet első állomása a gólyatábor, amely egy nagyon fontos esemény minden kisgólya számára. Ez az a hely, ahol pár nap alatt rengeteg új barátságra, felejthetetlen élményre és nem utolsósorban hasznos információra tehettek szert. Sokan félnek belevágni a nagy ismeretlenbe, ezért inkább nem vesznek részt a gólyatáborban. Arra buzdítanálak titeket, hogy ne tartozzatok közéjük! A táborban annyi pozitív élményed lesz, hogy utána azt fogod kérdezni magadtól: "Ezt akartam kihagyni?!”

Segítőkész és jófej főgólyákkal fogtok megismerkedni, akiknek az a fő feladata, hogy ti jól érezzétek magatokat. Megmutatják nektek a „Napfény városának” nevezetességeit, kiélezve a figyelmet a szórakozóhelyekre és kocsmákra. A táborban megtanulhatjátok azt is, hogy mi sül ki abból, ha a lavórt, az alkoholt és a szívószálakat keresztezzük, de megtudhatjátok azt is, hogy „Béla miért nem dolgozik eleget”.

A szórakozás mellett persze hasznos információkkal is felruháznak benneteket. Mire is jó a Neptun? Eszik e vagy isszák a Modulót? Mit kell tenni, hogy ne a végzősök kurzusait vedd fel szeptemberre? Miért is kell jóban lenni a felsőbbévesekkel? Miért nem ülünk a SZÉK-re az SZTE-n? Minden kérdésetekre megpróbálnak választ találni és a nehéz úton elindítani titeket.

A BTK-ZMK Gólyatábor csapata nagy szeretettel vár titeket augusztus 9-től 13-ig egy csomó életre szóló élménnyel. Nem éri meg kihagyni! Én a helyedben, ha tehetném, újra jelentkeznék.

Addig is csatlakozzatok a csoporthoz, hogy megismerjétek a leendő főgólyáitokat és gólyatársaitokat; az eseményről pedig itt tájékozódhatsz bővebben.

Gyere el, és kezdd az egyetemi éveid a legjobbakkal!

A szerzőről